Ovnovi OVOG UTORKA napeti zbog dosta obaveza, Vage dobijaju predlog za koji nisu sigurne da li je povoljan

Strelčevima je naglašena intuicija, Vodolije ispunjene i zadovoljne poslom.

Foto:Rido/Shutterstock
Foto:Rido/Shutterstock
.

OVAN

Tokom dana ćete osećati napetost zbog velikog broja obaveza. No, ne možete žuriti jer svakom detalju morate posvetiti dovoljno pažnje. Značajan susret tokom popodnevnih sati. Moguće je da ćete se videti sa nekim sa kim dugo planirate susret.

BIK

Dobijate informacije za koje niste sigurni da li su tačne, ali vas makar na trenutak mogu uznemiriti. Ne delajte ishitreno. Korektan odnos sa voljenom osobom, mada se ispod mirne površine provlači obostrana ljubomora.

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana stoji zadovoljstvo postignutim dogovorima. Dan u kojem ste dosta posvećeni poslovnom segmentu I svakoj obavezi pristupate vrlo ozbiljno. Osoba koja je zauzeta pokazuje veliko interesovanje za vas.

RAK

Iako je dan pomalo naporan, ipak sve ide po vašim planovima. Imate podršku bitnih ljudi. Danas uspevate da prevaziđete ili savladate velike prepreke. U emotivnom delu – korektan odnos sa voljenom osobom. Slobodnima – poziv iz prošlosti.

LAV

Danas lako nalazite zajednički jezik sa saradnicima, iako početni momenat može izgledati kao težak i komplikovan. Dobre predispozicije za finansijske prilive. Emotivno se osećate više nego dobro. Jedna osoba vam je često u mislima.

DEVICA

Možete očekivati manji zastoj u obavezama. Razlog je što svoju pažnju morate usmeriti na drugu stranu, ka bitnijim poslovnim pitanjima. Previše sebe opterećujete razmišljanjima o svakom partnerovom postupku. Opustite se malo.

VAGA

Dobijate predlog za koji niste sigurni da li je povoljan za vas. Druga strana može vršiti pritisak i ubeđivati vas, što će vas samo dodatno uveriti da ga ne trebate prihvatiti. Naglašene su strasti, ali i ljubomora u emotivnim odnosima.

ŠKORPIJA

Podsticaj da napravite rezove i promene u poslu. Sledi vam bitan razgovor sa osobom koja će vas podržati u planovima i namerama. Emotivno ste zatvoreni prema voljenoj osobi, najpre zbog naglašene ljubomore koja vas opterećuje.

STRELAC

Tokom današnjeg dana lako dolazite do rešenja po onim pitanjima koja su vam važna. Intuicija vam je izuzetno naglašena I poslušajte je jer vas vodi pravim putem. Mogućnost susreta o kojem odavno maštate. Jake strasti.

JARAC

Imate odličnu saradnju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Uspevate da pronađete zajednički jezik i podržite jedni druge. Mogući su troškovi koje će biti teško izbeći. U emotivnim vezama je jedna opuštena i mirna atmosfera.

VODOLIJA

Ispunjenje i zadovoljstvo u poslu. Dosta toga ide lako. Iskoristite šanse koje vam se pružaju. Mogućnost tajne komunikacije sa osobom koja vam je izuzetno privlačna. Ukoliko imate partnera – malo ste zabrinuti zbog njegove finansijske situacije.

RIBE

Dobro raspoloženje i dobar odnos sa kolegama – postoji međusobno podržavanje i razumevanje, a samim tim – svaka obaveza i problem će se lakše rešiti ! Preko prijatelja danas možete upoznati osobu koja će na vas ostaviti jak utisak.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com