Ovnovi moraju da se prilagode, Bikovi da se čuvaju sukoba sa kolegama, Blizanci su u centru neželjenih zbivanja...

Kakva su astrološke prilike ovog utorka, pogledajte detaljnije.

Foto: Sergey Nivens / Shutterstock
Foto: Sergey Nivens / Shutterstock
.

OVAN

Nesporazum sa nadređenima. Sada ne možete raditi stvari na svoj način već se prilagoditi. Poziv za izlazak u popodnevnim satima koji ste već dugo očekivali, stiže u najnezgodnije vreme. Potrebno vam je da se opustite I odmorite.

BIK

Ne dozvolite da kancelarijsko prepucavanje preraste u dublji konflikt I razmimoilaženje sa nekim sa kim radite. Niste zadovoljni količinom pažnje koju dobijate od partnera. Smatrate da u poslednje vreme obraća pažnju samo na sebe.

BLIZANCI

Našli ste se u centru zbivanja koja nisu lagana. Od vas se očekuje da podržite nekog sa čijim se mišljenjem ne slažete. Ukoliko ostanete verni sebi, računajte da se druga strana može uvrediti. Partner će vam prebaciti da imate premalo vremena za njega.

RAK

Greška koju ste napravili u prethodnom periodu dolazi na dnevni red. Očekujte stres, nerviranje I užurbanost. Potstaknuti ste jednom zanimljivom komunikacijom I radoznali da otkrijete u kom pravcu ovo može ići.

LAV

Neko može izneti primedbu na vaše ponašanje. Branićete svoje interese žestoko jer smatrate da je prebacivanje bez osnova. Ipak, nećete uspeti da u potpunosti prikrijete nezadovoljstvo I možete ga prebaciti u kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA

Iako ste svesni da ste vi napravili propuste, nećete lako preuzeti krivicu. Kao da vam je prepucavanje sa kolegama potrebno da biste izbacili nervozu. Nije dobro vreme za emotivne kontakte – nervozni ste. Moguća sumnja u vernost partnera.

VAGA

Komentari nekog vas nerviraju, pogotovo što ste svesni da je moguće da ste napravili grešku. No, nećete dozvoliti da se to na vama vidi već ćete braniti svoje stavove. U odnosu sa simpatijom ili voljenom osobom ne budite zajedljivi.

ŠKORPIJA

Preskočite negativne impulse koji će se javljati u poslovnom okruženju. Ne reagujte na provokacije jer ćete se samo uvući u bespotrebne sukobe. Danas postoji razmimoilaženje u komunikaciji sa simpatijom ili voljenom osobom.

STRELAC

Turbulentna dešavanja na poslu zaokupiće vašu pažnju. Niste vi direktno napravili problematiku, ali će ispasti da ćete jedan deo morati da ispravite. Dan koji ne nosi dobru energiju za bilo šta emotivno, pa je bolje popodne I veče provesti odmarajući se.

JARAC

Dosta nabusito raspoloženje, lako vas je potaknuti na raspravu pa je teško da ćete dozvoliti da vam drugi sole pamet. Smatrate da neke stvari radite na pravi način. Nemojte danas da se postavljate isključivo I dominantno prema nekome ko vam je drag.

VODOLIJA

Zabrinuti ste u kom pravcu će se odvijati jedna situacija koju ste pokrenuli. Drugima neće biti jasno vaše povlačenje u sebe I manjak interesovanja za okruženje. Nećete biti raspoloženi u odnosu sa partnerom.Mentalni umor.

RIBE

Kao da je sve u istom trenutku došlo na dnevni red I povremeno ćete morati da zastanete da biste povratili koncentraciju. Neko vas svojim ponašanjima izaziva I provocira. Ne reagujte. Susret sa voljenom osobom doneće vam smirenje I opuštanje.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com