Ovnovi će ove subote imati dobru KOMUNIKACIJU sa voljenom osobom; Rakovi će biti dobro RASPOLOŽENI, a Ribama će jedna stvar doneti ZADOVOLJSTVO!

Device danas imaju mogućnost pokretanja emotivnog odnosa...

Olga Savić  |  
Foto: Impact Photography/Shutterstock
Foto: Impact Photography/Shutterstock
.

OVAN

Ako danas radite, više je nego dobar momenat da privedete kraju dogovore ili završite obaveze iz prethodnog perioda. U emotivnom delu stoji zadovoljstvo i dobra komunikacija sa voljenom osobom. Organizujte okupljanje ili izlazak sa prijateljima.

BIK

Neka poslovna pitanja koja su vas opterećivala se mogu privesti kraju. Ne tovarite sebe obavezama, već pokušajte da jedan deo prebacite na kolege ili ostavite za sledeću nedelju. Sa voljenom osobom danas zaista možete ostvariti posebnu komunikaciju.

BLIZANCI

Danas ste sigurni u sebe, vaša je komunikacija sa saradnicima u isto vreme odmerena, ali i pokazujete veliku inicijativu. Odlično za dogovore svake vrste. U ovo se ubraja i emotivni deo, jer danas možete dogovoriti sastanak pa i otpočeti nov emotivni odnos.

RAK

Videćete da nemate razloga za zabrinutost kada je odnos sa nekim od kolega u pitanju. Takođe, na lak način možete završiti svoje obaveze. Vrlo dobro raspoloženje i mogućnost da ostvarite nova poznanstva preko poslovnog ili segmenta prijatelja.

LAV

Ovaj dan iskoristite za dogovore, za donošenje bitnih poslovnih odluka. Dovoljno ste smireni i stabilni i jasno možete sagledati neke situacije. U emotivnom segmentu i te kako vam stoji mogućnost da upoznate nove osobe. Komunikacija sa suprotnim polom je odlična.

DEVICA

Ako imate poslovnih obaveza, dobro se pripremite za njih, jer nećete biti naročito raspoloženi. Ovaj dan vam više odgovara za kontakte, za razgovore, za susrete, pa bi bilo bolje da se na tu stranu usmerite. Mogućnost pokretanja emotivnog odnosa.

VAGA

Kontakti sa mlađim kolegama funkcionišu dobro, dok ćete sa starijima teže komunicirati i nećete moći da pronađete zajednički jezik. Ipak, današnji dan je najbolji u emotivnom segmentu, i tu možete ostvariti sve ono što želite. Pokrenite se.

ŠKORPIJA

Svi poslovni dogovori idu kao po loju. Ne samo da vi imate prave argumente, već i osobe sa kojima dolazite u kontakt žele da ostvare komunikaciju i saradnju sa vama. Ista je situacija i u emotivnom segmentu – danas će vas tražiti više osoba.

STRELAC

Neko će vam na lep način skrenuti pažnju i pomoći vam da uvidite da ste napravili grešku. Danas vam ljudi izlaze u susret po mnogim pitanjima i imate srećne okolnosti na svojoj strani. Želećete da što pre ostvarite kontakt sa osobom koja vam se dopada.

JARAC

Sve vezano za posao i za dogovore danas funkcioniše baš po vašim željama. Nemojte čekati, nemojte odlagati za drugo vreme, jer je sada pravi trenutak da se pokrenete. I u odnosu sa emotivnim partnerom možete pronaći zajednički jezik.

VODOLIJA

Danas nikako nemojte biti neaktivni. Vaša inicijativa je potrebna, šta više – neophodna u svim segmentima gde želite da postignete uspeh. Nema vremena za čekanje. Napravite prave poteze i ostvarite ono što hoćete.

RIBE

Kontakti sa prijateljima, ali kroz poslovni segment donose vam veliko zadovoljstvo. Svesni ste da ste dobili neka čvrsta obećanja i da situacije idu u onom pravcu koji želite. I emotivno je ovo uspešan dan – dolazi do susreta koji ste toliko želeli.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com