OVAN

Sve više ste nestrpljivi po nekim pitanjima – ako danas ne budete ostvarili ono što vam je bitno, bićete jako razočarani. Samo polako – biće još prilika. Dan kao savršen za flertovanje i za aktivnosti u ovom segmentu. Vaša pažnja može biti usmerena na više strana.

BIK

Znate i sami da je neophodno da se posvetite nekim obavezama, ali niste raspoloženi za posao. Čas se aktivirate, čas se povučete i olenjite. Najradije biste dan proveli kod kuće, u nekoj opuštenoj atmosferi, po mogućstvu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Rastrčaćete se na sve strane jer ste u poslednjem trenutku shvatili da je nešto što ste trebali da odradite ostalo nezavršeno. Prionite na posao, možete ovo završiti. Voljena osoba vas „gađa“ baš tamo gde ste najslabiji i najosetljiviji.

RAK

Moguća je zabrinutost zbog kašnjenja priliva ili zbog nekih obaveza koje su došle na naplatu. Neki od vas će danas posegnuti i za pozajmicom od strane kolege ili rođaka. U kontaktu sa voljenom osobom malo preterujete, ali vas partner toleriše.

LAV

Znate šta morate učiniti i više ste nego spremni da se bacite na posao. Zadali ste sebi obimne i teške zadatke, ali se nadate da ćete sve završiti na vreme. U emotivnom segmentu sledi vam vrlo zanimljivo vreme i trenuci ispunjeni ljubavlju, strašću.

DEVICA

Niste usredsređeni na obaveze. Misli su vam zaokupili neki problemi i pokušavate da nađete rešenje što pre. Što više budete analizirali – više ćete se uplitati, a manje ćete znati šta je zaista potrebno uraditi. Pokušajte da okrenete pažnju na drugu stranu.

VAGA

Muče vas problemi oko jednog poslovnog dogovora. Pokušavate da nađete način da ovo rešite, ali čini mi se da birate pogrešnu taktiku. Misli su vam u potpunosti obuzete jednom osobom – neke strasti su se pokrenule u vama i ne umete više da ih kontrolišete.

ŠKORPIJA

Ponekad vam se čini da se trudite uzalud. Šta god i kako god da uradite, šefovi ili saradnici imaju primedbe. Niste raspoloženi da se dokazujete opet. Planovi sa voljenom osobom će funkcionisati jedino ako imate nameru za neku kućnu varijantu.

STRELAC

Od ranog jutra očekujte „navalu“ – telefon će vam zvrckati svaki čas, a vi ćete pokušavati da se sa svima čujete i sve dogovore ispoštujete. Ovo će funkcionisati dosta teško. Voljenoj osobi ćete reći nešto što joj odavno prećutkujete.

JARAC

Danas ne razmišljate baš realno i videćete stvari kao dosta komplikovane i maltene nemoguće za izvesti. Nije toliko strašno kako se vama čini. Samo polako. Emocije su se razbuktale – pokušavate da sačuvate hladnu glavu, ali to trenutno ne funkcioniše.

VODOLIJA

Rasipate vreme, pažnju, novac. Uhvatilo vas je čudno raspoloženje, ne znate gde biste pre. Sve vam je potrebno, sve želite – budite sigurni da možete preterati i u emotivnom delu. Voljena osoba može biti prosto „oduvana“ vašim emocijama.

RIBE

Vaše misli niko ne može zaustaviti. Doduše, one nisu usmerene ka poslovnom segmentu, tako da ćete, ako danas radite, potpuno automatski obavljati svoje obaveze. U vama su se emocije razbuktale i ne želite, ma ni ne pokušavate da ih kontrolišete.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.