Ovnove DANAS prate lepi emotivni momenti; Rakovi - opustite se u izlasku; Lavovima u vezi vlada harmonija

Iako je kraj radne nedelje i mnogi su opušteniji nego inače, većini će u poslovnom segmentu sve ići "kao po loju". A kako stojimo na ljubavnom planu?

Foto: Look Studio / Shutterstock
Foto: Look Studio / Shutterstock
.

OVAN - Poslednji radni dan u ovoj sedmici doneće rasterećenu atmosferu na poslu i veći elan. Danas vas prate i izuzetno lepi emotivni momenti, pa je pravi trenutak da se pokrenete prema nekom ko vam je simpatičan.

BIK - Kraj radne nedelje je tu, a vi ste se prilično umorili od svega. Trudićete se da završite lične prioritete i obaveze, a popodne ćete iskoristiti za druženje sa članovima porodice. Ili za izlazak koji bi se mogao pokazati kao pun pogodak.

BLIZANCI - Ova dvadeset i četiri sata neće biti dovoljna da vi završite sve ono što ste planirali. Bukvalno ćete trčati sa jedne obaveze na drugu, ali sve ovo vam neće donositi opterećenje. Šarmantno delujete u novim poznanstvima i lako flertujete.

RAK - Stoji da imate dosta obaveza ali pokušajte da u sve ulazite sa opuštenijim, lagodnijim pristupom i videćete da, kada nervozu maknete u stranu, sve nekako krene da se odvija kako treba. Opustite se večeras u izlasku sa dragim ljudima.

LAV - U poslovnom segmentu ćete biti šarmantni i ostaviti veliki utisak na sve sa kojima se susretnete. U emotivnom delu za vas danas nema zime, ako želite nekoga da osvojite – pravi je trenutak za to. U vezama – harmonija.

DEVICA - Odličan dan da se angažujete oko privatnih poslova ili oko ličnih prioriteta. Dobre organizacione sposobnosti i mogućnost da na više strana stignete da odradite ono što je potrebno. Sa emotivnim partnerom se lako dogovarate oko svega.

VAGA - Danas ste se rastrčali jer imate dosta obaveza, ali ipak uspevate da završite ono što ste nameravali. Rastrgnutost između posla, porodice i prijatelja, pa će emotivni partner nekako ostati poslednji na dnevnom redu.

ŠKORPIJA - Sve u poslovnom segmentu funkcioniše, vi ste opušteni i rasterećeni i gledate samo kako da se ne preopteretite previše. Planove sa emotivnim partnerom ili simpatijom imate, i nećete dozvoliti da vam ih bilo šta pokvari.

STRELAC - Odličan je dan da se aktivirate oko planova, a pojedini mogu da ostvare i težnje o jačem kontaktu sa inostranstvom. Moguće je da razmišljate o putovanju za vikend. Dobra energija i za sređivanje privatnih ili porodičnih problema.

JARAC - Odličan trenutak za neke promene, koje bi sada trebalo pokrenuti jer mogu lako zaživeti. Ssmislite šta biste mogli da promenite da bi vama bilo bolje. Izgubite se sa voljenom osobom daleko od svih, vreme je da uživate maksimalno opušteno.

VODOLIJA - Pravo je vreme da završite sve ono što niste uspeli ili što ste odlagali tokom ove sedmice. Dan je za obaveze kao stvoren, pa se bacite na posao. Moguće je da ćete sa partnerom otići na društveno okupljanje ili događaj.

RIBE - Neke stvari dovodite do završetka i to pre nego što ste planirali. Ostatak dana možete iskoristiti na mnogo pametniji način, jer vam je sve otvoreno u emotivnom segmentu, bilo da ste sami ili imate partnera. Može biti novih poznanstava.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com