Ovi horoskopski znakovi su najveća zlopamtila Zodijaka

Zamislite da razgovarate s prijateljem i vodite normalan razgovor i sve je u redu dok ne spomene nešto negativno od pre nekoliko godina. Bilo da se radi o platonskim, romantičnim ili profesionalnim vezama, verovatno ste naišli na nekoga ko teško zaboravlja izdaju. Kako se ispostavilo, njihovo ponašanje moglo bi da bude povezano s njihovim horoskopom.

Foto: Shift Drive/Shutterstock
Foto: Shift Drive/Shutterstock
.

Ovi horoskopski znakovi su najveća zlopamtila i nikad ne opraštaju izdaju.

Ovan

Budući da su vatreni znak, Ovnovi imaju i ljutu narav. I kao prvi znak Zodijaka, imaju puno očekivanja kada su u pitanju odnosi s drugim ljudima, jer vole da budu u centru pažnje. Njegova divlja, borbena energija znači da će vam dati do znanja ako su uzrujani, ali neće zaboraviti šta ste učinili, piše MSN.

Riba

Ribe su osetljivi vodeni znakovi koji su skloni sanjarenju. To bi moglo dovesti do toga da određene radnje smatraju štetnima, čak i kada nisu. Ako se vaša verzija stvarnosti ne podudara s njihovom, pretpostaviće da niste u pravu. Često se ne ljute namerno, ali zato što osjćaju stvari tako duboko, može im biti teško da se otresu toga.

Lav

Lavovi shvataju stvari lično i prilično su zaglavljeni u svojim putevima. Vrlo su samouvereni i ekstrovertirani, što ih navodi da veruju da su uvek u pravu. Na kraju bi mogli da zaborave svoje ljutnje, ali to će potrajati neko vreme i verovatno će ti osećaji ljutnje uvek biti u njima, pogotovo ako ste uvriedili njihov karakter ili kritikovali njihov način na koji nešto rade.

Devica

Device su perfekcionisti, pa im nemojte da pokušavate da kažete da je ono što rade pogrešno. Neće gajiti zamerke toliko dugo kao neki drugi znakovi, ali će pokušati da vas uveravaju da je njihov način ispravan. Kada ih ne slušate ili ne radite stvari u skladu s njihovim standardima i očekivanjima, budite spremni na to da će vas osuđivati zbog toga. I ponekad mogu da upadnu u obrazac ogorčenosti prema drugima, a vi ne želite da budete uhvaćeni u sredini.

Škorpija

Još jedan vodeni znak, Škorpija, vrlo je emotivan, s intenzitetom koji ih čini odanim, ali i brzim u osuđivanju. Ako su vas pustili u svoje živote i učinili ste im nepravdu, dugo će vam zamerati, bez obzira koliko velika ili mala bila izdaja. Ako na bilo koji način izneverite njihovo poverenje, verovatno ćete biti izbačeni bez pitanja.