Ovi horoskopski znaci ŽIVE ZA PUTOVANJA

Leto je za mnoge najzabavnije godišnje doba. Pored mora i kupanja, letnji meseci su idealni i za putovanja i upoznavanje novih destinacija. To je odlična prilika da doživimo nešto novo i proširimo vidike, upoznamo zanimljive ljude i probamo različita jela. Većina ljudi voli da putuje barem povremeno, ali saznajte koji su to znaci horoskopa kojima je to osnovna potreba.

Foto: Lucky Business / Shutterstock
Foto: Lucky Business / Shutterstock
.

Strelac

Ovo su najveći avanturisti Zodijaka koji ne vole dugo da se zadržavaju na jednom mestu. Žude za novim iskustvima, a nije im mrsko da putuju sami, jer će na putovanju pronaći zanimljive saputnike. Vole da posećuju različita mesta, ali ih najviše privlače daleke zemlje i drugačije kulture. Žele da istinski dožive mesto koje su posetili i upoznaju običaje, ljude, hranu i kulturu.

Vodolija

Vodolije su takođe zavisne od putovanja. Ne vole rutinu i dosadu, pa će odlaskom na putovanje pokušati da razbiju monotoniju svakodnevice. Vole da upoznaju druge zemlje i kulture, a najviše ih raduju nova poznanstva i zanimljivi razgovori. Ne privlače ih popularna i naglašena mesta, već su pristalice odlaska na neobične i nepoznate destinacije gde mogu da steknu jedinstvena iskustva.

Blizanci

Blizanci ne podnose dosadu. Kada su kod kuće, osećaju se kao da im nešto nedostaje. Vole promene, zanimljiva mesta i nove ljude, a posebno uživaju u obilascima znamenitosti i muzeja kada putuju. Nisu pristalice dalekih destinacija, pa više vole da putuju češće, ali na kraće udaljenosti. Žele da posete što više mesta i da se ni na jednom ne zadržavaju predugo, da im ne bi bilo dosadno.

Izvor: Index.hr