Blizanci

Blizanci su poznati po društvenosti i sposobnosti prilagođavanja različitim situacijama. Komunikativni su i zabavni, što im omogućava da lako sklope nova prijateljstva. Njihova znatiželja i širok spektar interesovanja čine ih odličnim sagovornicima o različitim temama.

Vaga

Vage su omiljene zbog svoje diplomatske prirode. Teže harmoniji i pravednosti, što ih čini izvrsnim posrednicima u konfliktnim situacijama. Osim toga, osećaj za estetiku i lepotu privlači ljude u njihovo društvo.

Lav

Lavovi su prirodno harizmatični i vole da budu u centru pažnje. Njihovo samopouzdanje i energija su zarazni, zbog čega su često okruženi ljudima. Takođe su velikodušni i odani prijatelji.

Strelac

Strelčevi su poznati po svom optimizmu i avanturističkom duhu. Njihova želja za istraživanjem i učenjem novih stvari čini ih izrazito popularnima u društvu. Osim toga, zahvaljujući iskrenosti i otvorenosti grade duboke i trajne veze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.