Ove nedelje: Rakovi traže sigurnost uz drage ljude, kod Blizanaca je napeto, Lavovi su u dilemi “kom carstvu se privoleti”

Mnoge znakove će sunce danas ogrejati. A vas? Proverite!

Foto: pyrozhenka / Shutterstock
Foto: pyrozhenka / Shutterstock
.

OVAN

Dan je dobar za izlaske i za društvo. Tokom večernjih časova ćete biti malo umorni i samim tim i nervozniji. Nema potrebe da se sa voljenom osobom ili članom porodice raspravljate oko situacija koje i nisu toliko bitne.

BIK

Moguće je da nećete uspeti da ostvarite sve planove. Natovarili ste previše obaveza sebi i jedan deo će morati da sačeka drugo vreme. Ako partnera ostavite po strani, budite sigurni da će vam to zameriti i moguće su rasprave.

BLIZANCI

Dan povremenih napetosti. Moguće je da ste očekivali da neko ispuni obećanje koje vam je dao i da se to nije dogodilo, a vi ste ostavljeni da se snalazite sami. Ovo može biti prijatelj ili član porodice. Napetost i u emotivnom delu.

RAK

Danas vam je potrebna sigurnost koju vam pružaju drugi ljudi, bez obzira da li je tražite u krugu porodice ili kod emotivnog partnera. Verovatno je da vam neće biti posvećeno onoliko vremena koliko biste želeli, pa možete biti neraspoloženi.

LAV

Drugi će tražiti da ispoštujete obećanja, mada ste vi već napravili druge planove. Nećete moći i na jednu i na drugu stranu i moraćete da odlučite kome dati prioritet. U svakom slučaju, budite sigurni da će se neko naljutiti na vas, a vi biti nervozni.

DEVICA

Zaista imate želju da dan provedete sa voljenom osobom ili sa nekim koga tek pokušavate da osvojite. Iako ste vi u dobrom raspoloženju, druga strana nije, tako da komunikacija može varirati. Zadovoljite se trenutnom situacijom.

VAGA

Vrlo lako se može dogoditi da danas organizujete nešto u domu. Da li će ovo biti slavlje ili druženje nije bitno, važno je da želite da ugodite i da budete dobar domaćin. Red uživanja, red nerviranja – ovo je slika današnjeg dana.

ŠKORPIJA

Danas ćete umeti da budete i zajedljivi, i sarkastični, i prilično oštri. Sve ovo je posledica razmišljanja ili informacija koje su došle do vas, a mogu se odnositi najverovatnije na voljenu osobu. Ako nije to – onda ste jednostavno u lošem raspoloženju.

STRELAC

Stalo vam je da ostavite dobar utisak. Ovo mogu biti članovi šire porodice ili čak osobe za koje smatrate da bi vam u poslovnom smislu mogle biti važne. Očekujte veći odliv novca, ali nećete žaliti niti jednog potrošenog dinara.

JARAC

Danas vas je lako iziritirati i možete upadati u sukobe. Preterano ste tvrdoglavi i ne pokazujete trunku namere da se usaglašavate. Morate imati više strpljenja prema drugima, naročito ako su to članovi porodice ili osoba bliska vašem srcu.

VODOLIJA

Može vas hvatati neraspoloženje zbog materijalne situacije pa ćete se nervirati. Doduše, to vas neće sprečiti da potrošite isto onoliko koliko biste potrošili i da se ne nervirate. Sitnije rasprave sa voljenom osobom koje se brzo rešavaju.

RIBE

Ako ste očekivali uslugu od strane prijatelja ili računali na novac od njih, možete biti besni na sebe. Nije vam jasno kako po milioniti put poverujete da će vas ljudi ispoštovati. Možete biti mrzovoljni u kontaktima sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com