Ove karakteristike su zajedničke svim ženskim pripadnicama Zodijaka - Ko ima SRCE OD ZLATA, a koga gledaju sa STRAHOPOŠTOVANJEM?

Žene rođene u znaku Raka su idealne da budu vizionari i lideri, dok su žene Vodolije neumorne u svojim ambicijama i veoma uporne. Otkrijte zajedničke karakteristke svih žena prema znaku Zodijaka.

Izvor: Ženski magazin  |  
Foto: G-Stock Studio/Shutterstock
Foto: G-Stock Studio/Shutterstock
.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku krasi snaga i kontrola. One su rođeni lideri i svesne su moći koju imaju, ali je koriste sa pažnjom i diskrecijom. Veoma su svesne posledica svojih postupaka i vode druge svojim primerom. Kada su ljute ili pod stresom, ljudi ih gledaju sa strahopoštovanjem.

Bik

Ove žene karakteriše snaga, volja i kontrola. One su tvrdoglave i brane svoje stavove. Prirodno su brižljive i pomažu ljudima oko sebe. Malo je žena koje vole duboko i bezuslovno poput njih. Kada se bore, svet se zaustavlja i one žele da im se svet divi.

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku su pravi mislioci. Pune su ideja i mogu razmišljati izvan okvira. Ne samo da su snalažljive, već imaju dovoljno ideja da svoje snove pretvore u stvarnost. One nikada ne dominiraju, ali ne zato što su slabe, već zato što shvataju kako da pažljivo koriste snagu. Kada otkriju svoje ideje, svet je oduševljen njihovim mislima.

Rak

Radi se o ženama koje su zagonetke za većinu ljudi, malo je onih koji ih razumeju. Ono što se dešava u njihovim glavama, s jedne strane može da bude zastrašujuće i opasno, a sa druge strane nežno i velikudušno. One su u stanju da čuvaju svoje živote tajnim i vrlo lojalnim. Kada one vole onda dozvoljavaju da njihova strast bude vidljiva na prvi pogled, a kad mrze - to je vrlo izraženo.

Lav

Ove žene su rođene kao vizionari i lideri. One su veoma motivisane i nikada se ne zaustavljaju - dok ne postignu željeni cilj. One postavljaju nove standarde, a njihov nastup je ništa manje nego odličan. One su sposobne da vode ljude ka uspehu i da budu milosrdne u slučaju neuspeha.

Devica

Žene rođene u ovom znaku krase mnoge pozitivne karakteristike. Uvek će se opredeliti za pravu i težu stvar, nego za lake puteve u životu. One pomažu, pune su ljubavi i imaju anđeosku dušu. Žene Device mogu da se osećaju slomljenim, povređenim ili čak izgubljenim, ali će se uvek boriti da se vrate u normalu. Imaju srce od zlata, a ako krvare, to je zbog gubitka drugih ljudi. One su divne žene.

Vage

Oni su pametne, sofisticirane i duhovite žene. Vage imaju neverovatan smisao za humor, što je takođe dokaz visokog nivoa inteligencije koju poseduju. Uvek pokušavaju da održe ravnotežu u svom životu i pridržavaju se svojih emocija. Obično tačno znaju šta žele u životu - to je nešto što ih razlikuje od drugih žena.

Škorpija

One su oštre, pažljive i uvek svesne svojih kvaliteta. One nikad ne lažu, i surovo su iskrene pa ponekad povređuju druge. Kada ih upoznate, možda ih nećete voleti zbog iskrenosti. Škorpije su odlične ljubavnice, ali ne može svako da se nosi sa njihovim karakterom. One traže posebnu osobu.

Strelac

Žene rođene u ovom znaku su emocionalni čarobnjaci. Oni su veoma osetljive i znaju da duboko razumeju emocije. Veoma su saosećajne i lako se mogu staviti u kožu druge osobe i razumeti sve. Međutim, one pokazuju svoje emocije malom broju ljudi. Ako vas puste u svoj život, onda znači da ste posebni.

Jarac

Ove žene su nezavisne, samosvesne i pažljive. Nemaju iluzije o sebi. One znaju svoje slabosti i vrlo dobro znaju šta mogu očekivati od života. Njihova unutrašnja lepota očarava i inspiriše druge.

Vodolija

Ove žene su borci i sanjari. One su neumorne u svojim ambicijama i pravo uživanje je videti ih u akciji, jer savršeno kombinuju želje i svoje poteze. One mogu biti bezobzirne, veoma motivisane i ambiciozne. Rado bi promenile svet i ostavile trag u istoriji.

Ribe

Žene rođene u ovom znaku su fontana ispunjena ljubavlju, iskrenošću i velikodušnošću. Čini se da ih je izgradila samo ljubav. One su osetljive i emotivne, ali zadržavaju svoja osećanja za sebe i ne pokazuju nikome. I kada se plaše ili plaču, neće pokazati da su povređene.