Bik

Bikovi će doživeti vrlo plodonosno razdoblje, posebno u financijskom smislu. Zahvaljujući uticaju Venere, planete ljubavi i novca, Bikovi bi mogli da naiđu na nekoliko izvanrednih prilika za zaradu ili ulaganje. Osim toga, njihov socijalni život biće izuzetno bogat, sklopićete nova poznanstva, koja bi mogla da vam budu od koristi u budućnosti.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj harizmi i liderskim sposobnostima, a do kraja aprila će oni biti posebno izraženi. Ovo je idealno vreme za Lavove da se upuste u nove projekte ili prezentacije na poslu, jer će njihova sposobnost ubeđivanja biti na vrhuncu.

Vaga

Vage mogu da očekuju iznenadne, ali pozitivne promene u svojim ličnim odnosima. Ovaj mesec je savršen za rješavanje starih nesuglasica sa voljenima ili za jačanje veza koje su možda bile zanemarene. Harmoničan uticaj Venere pomoći će Vagama da uspostave mir i ravnotežu u svojim međuljudskim odnosima.

Strelac

Strelčevi će imati mnogo razloga za slavlje do kraja aprila. Jupiter, planeta sreće, pobrinuće se da se stvari odvijaju u njihovu korist, bilo da je reč o privatnom ili profesionalnom životu. Strelčevi bi trebalo da iskoriste ovaj srećan period za putovanja, učenje ili istraživanje novih kultura i ideja!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.