Ova četiri horoskopska znaka su najbolja U KREVETU: Da li ste i vi među njima?

Mnogi od nas ne mogu maksimalno da uživaju u seksu ako druga osoba takođe ne uživa. Tek kad je zadovoljstvo obostrano, možemo da govorimo o dobrom seksu.

Izvor: zadovoljna.hr  |  
Ilustracija; Foto: Puppy 9/Shutterstock​
Ilustracija; Foto: Puppy 9/Shutterstock​
.

Većina žena će se složiti da kvalitetan seks nije isključivo fizičke prirode. Ljubav prema vlastitom telu i samopouzdanje puno su važniji elementi za uzbuđenje.

Astrologija kaže da ekstrovertni ljudi najviše uživaju u seksu, jer su najopušteniji i najotvoreniji. U nastavku možete proveriti da li se i vaš horoskopski znak našao na listi onih koji su najbolji u krevetu.

1. Škorpija

Škorpije su poznate po svom intenzivnom seksualnom apetitu. Njihova seksualna inteligencija jako je razvijena, pa vrlo lako mogu da razlikuju emocije od telesnog zadovoljstva. Škorpija vlada osmom kućom Zodijaka, u kojoj do izražaja dolaze upravo seks i strast.

Jedna od glavnih osobina Škorpije je senzualnost koja je baš zarazna. Škorpija ima puno samopouzdanja i smatra da seks i sram ne idu u istu rečenicu. Iako mogu vrlo lako da odvoje seks od emocija, ipak najviše uživaju u seksu s voljenom osobom.

2. Lav

Kraljice horoskopa takođe su našle svoje mesto na listi najboljih u krevetu. Rođeni vođe svoje sposobnosti pokazuju i pod čaršafima. Bez srama će reći šta ih uzbuđuje i predložiće partneru razne pikanterije koje će ga izuti iz cipela.

Realizovanje fetiša, seksi odeća, igračke i razna pomagala sastavni su deo seksualnog života prosečnog horoskopskog lava.

Lavice smatraju da seks postoji za uživanje, pa će svaka avantura pod čaršafima u kojoj učestvuje jedna lavica biti avantura za pamćenje. Svesne su svojih kvaliteta, a znaju da treba da porade i na muškom egu kako bi seks bio savršen. Velikodušne su, zaigrane i luckaste i mnogi će ih izdvojiti kao najseksepilnije žene horoskopa.

3. Ovan

Ovnovi su avanturisti koje će mnogi opisati kao glavne seksualne akrobate horoskopa. Jako su inovativni, pa sa njima nikad nije dosadno.

Osim što će predlagati razne vratolomije koje će začiniti svaki odnos, izuzetno su posvećeni partneru. Ipak, treba biti svestan da su posvećeni kako bi se pokazali u najboljem svetlu, a ne kako bi zadovoljstvo partnera stavili na prvo mesto. Najsebičniji znak najbolje prolazi u seksualnom životu, jer su mu zvezde naklonjene i uvek mu šalju ono što im treba.
Bilo da traži ljubav ili seks, ovaj inteligentni znak uvek zna kako da realizuje svoje želje i potrebe.

4. Ribe

Nežne Ribe na prvu se čine kao sramežljiva nevinašca. Međutim, jednom kad se opuste, u njima se probude strastvene osobe koje uživaju u seksu, a baš zbog toga jedan su od najboljih seksualnih partnera od svih horoskopskih znakova.

Ribe su poznate kao veliki kreativci sa razvijenom maštom. Upravo zbog toga sa njima takođe nikad nije dosadno. Teško će emotivna Riba pristati samo na seks, ali ako osvojite njene emocije, dobićete strastvenog partnera u krevetu.