Oni vole sebe više od bilo koga drugog: OVI horoskopski znaci su EGOCENTRIČNI NARCISI!

Pojedini horoskopski znaci imaju izražene narcisosidne osobine koje im ponekad daju veliku prednost nad svima ostalima. Oni vole da uvek budu u centru pažnje, teško im pada konkurencija i spremni su na sve kako bi se izborili za prvo mesto.

Egocentrik, foto: Antonio Guillem/Shutterstock
Egocentrik, foto: Antonio Guillem/Shutterstock
.

Ovan

Prvi znak u Zodijaku ima mnogo kvaliteta, ali i jednu ogromnu manu koja smeta svima koji ih poznaju, a to je njihova izražena samozaljubljenost.

Da, zdravo je voleti sebe, ali ne i preterivati u isticanju koliko ste pametni, lepi i posebni. To može da vas košta mnogo prijateljstava, a neće vam pomoći ni u ljubavi.

Vaga

Pripadnici ovog znaka vole lepe stvari i lepe ljude i očekuju da sve oko njih bude besprekorno. Loše kod njih je i to što misle da i oni spadaju u tu „lepotu“. Vole da privlače pažnju i očekuju poseban tretman od ljudi oko sebe.

Vaga obožava da priča o svojim uspesima, pa čak i da ih preuveličava. Čak i da ste napravili nešto bolje od njih, one će uraditi sve da izgleda da je njihovo bilo bolje, piše Crnobelo.rs

Lav

Lavovi su poznati po svojoj egocentričnosti, ali i po tome da se ni ne trude da to kamufliraju. Oni obožavaju sebe, vole da budu u centru pažnje.

Za razliku od prethodna dva znaka, Lavovi umeju da budu obožavani u društvu jer su spremni da urade i stvari koje ne vole, samo da bi se pričalo lepo o njima.