Oni vam trebaju među najboljim prijateljima: Tri znaka koji prednjače u trci za NAJODANIJE!

Čak i usamljenim vukovima je potreban neko na koga znaju da mogu da se oslone kada – zagusti. Najblji prijatelj je nešto što ne dolazi s godinama. To je neko koga upoznate u vrtiću, na školskom igralištu; neko se kim odrastate i uz koga upoznajete život. Imati tog nekog uza sebe, ko zna sve o vama a ipak vam čuva leđa, zaista je neprocenjivo. Kada je reč o astrologiji tri znaka prednjače u trci za najodanije.

Da li imate prijatelje među ovim znakovima?, foto: Liderina/Shutterstock
Da li imate prijatelje među ovim znakovima?, foto: Liderina/Shutterstock
.

BIK

Bikovi su osobe koje vole sebe da okruže pozitivnim ljudima, dobrim vibracijama i ukusnom hranom. Ako ste neko ko voli da izaziva i stvara nesuglasice u društvu, nećete dugo biti u krugu prijatelja jednog Bika. Nije veliko čudo što Bika smatraju najopuštenijim znakom Zodijaka, jer upravo on hladne glave pristupa svemu što se oko njega dešava. Bikovi znaju da od labilnih osoba nikad neće dobiti podršku i motivaciju koja im je potrebna, samim tim oni stvaraju nepokolebljive partnerske i drugarske odnose. Bik je onaj koji ni pod kakvim uslovima neće izneveriti prijatelja koji mu je ukazao poverenje.

LAV

Iako ima reputaciju vrlo koketnog znaka, Lav je jedna izrazito odana osoba. Istina je Lav obožava druženja, ali zna da povuče crtu kada je odanost u pitanju. Lav ima jedan od najsnažnijih karaktera kada je vernost u pitanju. Kada su u vezi sa nekim ko im odgovara, oni uprkos svojoj koketnoj prirodi pronalaze način da iskažu svoju lojalnost. Takođe kroz vene jednog Lava kulja vatrena krv, i ako smatra da ste vredni borbe, on će se za vas boriti do zadnjeg atoma snage. Lav je neko na koga možete da računate da će podići slušalicu u 3h ujutro kada ga pozovete.

ŠKORPIJA

Kao najklasičniji vodeni znak, Škorpija funkcioniše po principu "pronađi sistem da plivaš u opasnim vodama, ili jednostavno potoni na dno". Spoznavši dubine sopstvene duše i iskusivši ekstremne emocionalne padove i uspone, Škorpije jednostavno nemaju vremena da se bave prolaznim odnosima u životu. Deluje dramatično ali jednostavno je tako. Škorpije ne puštaju olako ljude da im priđu a ako se pokažete kao vredni njihove pažnje stekli ste odanog prijatelja do kraja života, piše Stylecaster, a prenosi Ženskimagazin.