Numerolog otkrio KAKAV FEBRUAR NAS ČEKA? Zašto nikako ne bi trebalo da POZAJMLJUJEMO NOVAC i zašto je to mesec SKANDALA?

Bližimo se kraju januara što znači da je vreme nove mesečne astrološke prognoze. Šta kažu zvezde i kakav mesec je pred vama, najavio je ovoga "Jutra" numerolog i astrolog Stefan Dragojlović.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

"Februar će pre svega biti karmički mesec, što znači "otplata duga". U februaru nikako ne smemo da pozajmljujemo novac, ne smemo ni da dajemo, jer ćemo tako "zaglibiti" u nove probleme. Ovo će biti mesec kada će se otkriti sve tajne. Mesec skandala, kada će plave i bele uniforme da vladaju u celoj državi - hapšenja, malverzacije, kriminal, narkotici... Podsećam da je ovo godina sedmice, što znači godina "ludaka" i čudaka", započeo je priču poznati numerolog.

Iako je najkraći u godini, ovaj februar će biti jako težak mesec.

"Iako će biti težak, ima on i neke dobre osobine. Ovaj mesec je u broju devet, a devetka označava intuiciju, duhovnost, religiju, manastir, Boga... To je takođe broj putovanja, ali simbolizuje i ljude koji kukaju", dodao je Dragojlović.

U prilogu u nastavku, numerolog je objasnio kako se računa sudbinski broj, i dodao da će pripadnicima neparnog broja godina biti dobra, dok će parnim biti izazovnija i lekcije će učiti na malo teži način...