NOVAC stiže u APRILU za ova TRI horoskopska znaka: Slede PONUDE koje ne smeju da PROPUSTE!

Uspeh kuca na njihova vrata...

Izvor: Najžena/M.O.  |  
Foto: Krakenimages.com/Shutterstock
Foto: Krakenimages.com/Shutterstock
.

Bik

Bikove očekuju velike ponude, prijatni sastanci. Oni mogu na najbolji mogući način optimizovati sve svoje radno vreme. Mogu očekivati neke probleme i nevolje, ali će to lako rešiti, izvući iz toga korist i preokrenuti situaciju na bolje. Najviše uspeha imaćete na polju finansija. Njihova kreativnost će im pomoći da stvore nešto novo, brže izađu iz teških situacija. Savet i pomoć prijatelja je njihov "spas" ali najviše verujte u sebe i slušajte intuiciju, novac pristiže!

Vage

Vage očekuje vreme kada će vam novac teći poput reke. Što se više budete trudili, ostvarićete više finansijksih pobeda i uspeha. Zvezde su ove nedelje na vašoj strani, posebno kada je reč o finansijama. Ljudi oko vas će očekivati pomoć i podršku, a zapamtite jedno - ako dajete, dobićete. Univerzum i zvezde podržavaju Vage, pa će se njihova pomoć drugima pokazati kao veliki uspeh.

Strelac

Postoje tri pouzdana načina da privučete sreću i novac u svoj život - budite svoji, radite ono što najbolje umete i pažljivo planirajte. Ove nedelje bićete dvostruko efikasniji. Strelčevi bi trebalo da prestanu da izmišljaju nešto novo i da se fokusiraju na ono što najbolje znaju da rade, jer novac stiže u tom domenu. Uspeh od 20. do 26. godine donosi priliv obilja, pa astrolozi savetuju ljude u ovom znaku da se potpuno udube u posao. Moguć je čak i poziv na službena putovanja, koje može da vam otvori mnoge mogućnosti!