NJIH je NEMOGUĆE NADMUDRITI: Ovo su najinteligentniji horoskopski znakovi!

Ako žele da pokažu svoju raskošnu inteligenciju, to mogu da urade bez problema.

Foto: Dean Drobot/Shutterstock
Foto: Dean Drobot/Shutterstock
.

Postoje ljudi koji su pametni, a postoje i oni koji su toliko inteligentni da je to jednostavno impresivno. Svi znamo ljude koji imaju visok koeficijent inteligencije, ali postoje oni koji mogu da namudre sve, piše Your Tango.

Devica: Analitička inteligencija

Iako Device znaju mnogo, one neprestano uče. Iznenadili biste se koliko pažnje posvećuju detaljima. One su svesne toga i ako žele da vas nadmudre, prethodno će sve proveriti i naučiti. Devica je poznata po tome što je najpametniji horoskopski znak, zato ih nemojte podcenjivati.

Vodolija: Logička inteligencija

Vodolije su poznate po svojoj logičkoj inteligenciji, vide odgovore i rešenja koji drugima nedostaju. Mogu da ostanu mirni kada stvari postanu napete. Ne shvataju stvari lično i usresređuju na postizanje svojih ciljeva.

Škorpija: Emocionalna inteligencija

Škorpije imaju vrlo čvrst stav kad nastoje da dobiju ono što žele. Vole da smišljaju planove i načine kako da ostavre svoje ciljeve. Budući da su emocionalno inteligentni, lako mogu da budu manipulativni i da teraju druge na postupke koji im mogu omogućiti da ostvare svoje planove. Škorpije ponekad mogu da budu previše iskrene, prenosi Večernji.hr.

Strelac: Lingvistička inteligencija

Treba samo razgovarati sa Strelčevima da biste razumeli njihov sjaj. Oni su vrlo otvoreni, imaju snažan osećaj za dobro i zlo i vrlo su samopouzdani. Ako neko ugrozi njegovo poverenje, Strelac se može osećati prisiljen da dokazuje svoju intelektualnu sposobnost. Ako želi da vas nadmudri, Strelac to može da uradi bez problema.