NEDELJNA ASTRO PROGNOZA: Nekom trzavice, nekom zdravstveni problemi, a nekom zanimljiva ljubavna priča!

Od 15-21. avgusta biće zaista uzbudljivo u astro svetu! Pogledajte šta čeka vaš znak!

.

OVAN

Hrana

Potreba da sredite životne navike, pogotovo kada je ishrana u pitanju. Vodite računa da unosite više biljnih vlakana, da pojačate hidrataciju organizma i da obroci budu lagani, češći i raznovrsni.

Ljubav

Ovnovi koji su u emotivnim ili bračnim relacijama neka izbegavaju preterano kritikovanje, zajedljivost i nervozu prema voljenoj osobi. To što vas neke poslovne ili finansijske situacije nerviraju – to je vaša stvar, ne prenosite je u odnos sa partnerom. Vas dvoje možete da se više posvetite uživanju, ljubavi, zajedničkim planovima i odlukama. Nosi vas lepa, vatrena energija pa izvolite – uživajte u njoj! Slobodni Ovnovi će se sa nekim „skontati“ na prvi pogled. Venera u vatrenom znaku Lava obećava vruća uživanja, divan letnji provod, flertovanja i varnice koje sevaju na sve strane. Prijaće vam dešavanja, itekako.

Posao

Vaš vladar na poslednjim stepenima znaka Bika govori o istrošenosti, o umoru koji vas sustiže. I ova nedelja je pod stresom zbog posla i finansija, ali u drugom njenom delu možete dobiti zaduženja, pozicije ili projekte oko kojih ste se borili ili koje ste dugo čekali. Ne žalite snagu koju ste ulagali, jer rezultati dolaze. Period kada dolazi do promena kojima ste težili, ali i vreme da se pokrenu novi projekti i poslovne priče. Povremena napetost ili nerazumevanje sa kolegama je prolaznog karaktera.

Zdravlje

Virusne i bakteriološke infekcije. Manji problemi sa probavom.

BIK

Hrana

Akcenat bacite na ishranu koja nije toliko kalorična i koja u sebi sadrži mnogo biljnih vlakana. Povrće, voće, orašasti plodovi, integralne žitarice, kao i riba trebali bi da budu što češće na vašem meniju.

Ljubav

Oscilacije su prisutne kod onih koji su u vezama ili u braku. Ili idete u totalni plus ili pak upadate u negativne faze. I tako naizmenično. Negativne faze u odnosu mogu dolaziti i zbog vaše i zbog partnerove nervoze – vama ne prija što ste zarobljeni u nekim okolnostima koje sada ne možete da promenite, a partner je na ivici nerava zbog finansijske i porodične tematike. Prijalo bi vam da oboje malo „izluftirate mozak“ makar kroz neko kraće putovanjce ili izlet. Slobodni Bikovi – drugi deo nedelje može doneti uživanje u flertovanju sa nekim, komunikaciju koja vam odgovara i kojoj se radujete.

Posao

Mars na samom kraju nedelje izlazi iz vašeg znaka i seli se u Blizance, vaše polje finansija – gde će boraviti narednih sedam meseci. Tim segmentom ćete očigledno u narednom periodu morati itekako više da se pozabavite. Poslovni segment funkcioniše „na preskok“ – imate dane u kojima ne možete da se sastavite od obaveza i posla, a onda dane u kojima se ništa pod milim Bogom ne dešava i bukvalno ga prespavate. Odnos sa autoritetima i šefovima i dalje nije najsjajniji i postoji nerazumevanje.

Zdravlje

Mogućnosti za sitnije probleme sa grlom.

BLIZANCI

Hrana

Vodite računa o ispravnosti i svežini namirnica koje koristite prilikom pripreme obroka. U ovim danima izbegavajte mlečne proizvode, osim tvrdih sireva. Slabost ka slatkišima.

Ljubav

Za slobodne Blizance su ovo lepi dani. Imate podršku Sunca, Venere, Jupitera, Saturna – a od vikenda i Mars se seli u vaš znak. Nosi vas talas pozitivne energije, lako ostvarujete zanimljive kontakte i možete se baš zainteresovati za osobu čija vam vibracija, stav, ponašanje i harizma itekako prija. Neki od vas mogu poželeti da ostvare i kontakt sa bivšim emotivnim partnerom ili se sa njim susresti prilikom izlaska, šetnje, provoda. Oni koji su zauzeti su pod nešto statičnijom energijom. Imate i vi jako lepih i aktivnih trenutaka sa partnerom, ali dosta svog vremena morate posvetiti i porodičnom ili privatnom sektoru.

Posao

Trudite se da ispravite neke prošle greške i poučeni iskustvom – vodite računa da ne napravite iste ili slične i sada. Fokus tokom ove sedmice je na komunikaciji, kraćim putovanjima, sastancima i dogovorima. Uglavnom ćete lako uspevati da se sporazumete i dogovorite i u ovoj nedelji vam se mogu pokrenuti i otvoriti i prilično solidne poslovne ponude. Za nekog potpuno nove, a za nekog – ponovljene prilike. Dobićete vesti koje će vas prilično obradovati, moguće i o finansijskom prilivu.

Zdravlje

Mogućnost virusnih i bakterioloških infekcija

RAK

Hrana

Drugi deo sedmice donosi dane u kojima ćete biti skloni i da popustite sebi, ali i da sebi ugodite. Privlačiće vas bogata hrana, sa dosta začina i šećera – suhomesnati proizvodi, slatkiši, brza hrana.

Ljubav

Poslovni segment, vaša okolina, možda čak i kraće putovanjce, kao i društvene mreže – daju slobodnim Rakovima priliku da se emotivno probude i pokrenu. Za neke od vas – svo to pokretanje će ići kroz tajnu, jer vladar polja ljubavi – planeta Mars, od vikenda ulazi u polje sakrivanja od radoznalih očiju. Emotivne priče koje sada budu pokrenute obećavaju mnogo emocija i dugotrajnost. Rakovi koji su u emotivnim ili bračnim vezama sada mogu lakše da otvore pitanja i teme oko kojih do sada nisu mogli da se dogovore. U periodu ste kada možete otputovati negde zajedno ili se više zabaviti i opustiti sa prijateljima.

Posao

Troškove i finansijske obaveze regulišete jednu po jednu, a u ovoj nedelji postoji šansa za jače prilive, za jednu solidnu novčanu „inekciju“ koja bi vam bila od pomoći. Što se samog posla i obaveza tiče – situacije su se definitivno ubrzale i neka rešenja ili papirologija koju iščekujete sada su na dohvat ruke. Dobar period za potpisivanje ugovora, početak novog posla ili dogovor oko uslova rada i plaćanja. Što se dogovora tiče – sledi vam sastanak ili susret koji može promeniti mnogo toga.

Zdravlje

Dosta solidno, osim povremenih problema sa varenjem i stomakom.

LAV

Hrana

Nešto jači apetiti, naročito u drugom delu nedelje i preporučuje vam se da u tim danima izbegavate tešku hranu sa puno kalorija, kao i da redukujete slatkiše.

Ljubav

Egzaktna opozicija Sunca u vašem znaku sa Saturnom u partnerskom polju koja se dešava tokom ove nedelje – pokazuje da razumevanja u nekim emotivnim pričama još uvek nema i da se otežavajuć period samo nastavlja. Svako od vas dvoje je tvrdoglav na svoj način, nemojte se boriti i nametati svoju volju – poštujte različitosti i prihvatite ih. Venera u vašem znaku pokazuje da sa više ljubavi i uz uživanje – stvari mogu biti mnogo jednostavnije. Što bi se reklo – Vodite ljubav, a ne rat. Slobodni Lavovi –ta Venera će obasjati i pokrenuti sve vaše vatre, učiniti da zablistate i postanete neodoljivo privlačni. Ima itekako dobrih šansi za lepa emotivna dešavanja tokom ove sedmice. I stara i nova.

Posao

Neke prilično dobre poslovne šanse mogu se otvoriti pred vama. Najpre one koje se vezuju za inostranstvo, strance, službena putovanja, ali i za državne i javne ustanove. Takođe, neko ko je od uticaja može vam pomoći da ostvarite ono što želite. Dašak sreće po pitanju posla i novca jeste na vašoj strani tokom ove sedmice i ja samo mogu da kažem da iskoristite sve ono što vam se ponudi. Umećete da impresionirate sagovornika, pokažete odgovornost, snagu. U uslužnom sektoru povećanje posla.

Zdravlje

Potencijalni problemi starijoj populaciji i hroničnim bolesnicima – kičma, srce i krvni sudovi, želudac.

DEVICA

Hrana

Neke namirnice vam neće odgovarati i osećaćete problem sa varenjem. Odgovaraće vam sve što je biljnog porekla- izbegavajte veće količine brze hrane, grickalica, suhomesnatih proizvoda.

Ljubav

Sektor tajni – i partnerov i vaš – sve je istaknutiji, ali i sve više u raskoraku. Definitivno voljena osoba i vi imate mnogo toga što ne želite da priznate ili otkrijete jedno drugom. Tajne bilo koje vrste su nešto što vremenom može urušiti i najstabilnije odnose, a neiskrenost i laži, pa čak ni one male – nisu dobrodošle. Ukoliko su te tajne u stvari neki tip nezadovoljstva koji oboje potiskujete – zaista bi bilo dobro da razmislite i popričate o tome što vas muči. Slobodne Device – ukoliko ste zainteresovani za tajna ljubavisanja, avanturu i jake strasti, samo napred – jer toga sada može biti.

Posao

Jeste dobar trenutak da po mnogim pitanjima preuzmete inicijativu u svoje ruke. Neki vaši planovi mogu biti pokrenuti tokom ove sedmice. Sa druge strane, mnogo toga pripremate, razrađujete – ali čekate pravi trenutak da i ove svoje ideje aktivirate. Možete tokom ove sedmice više puta osetiti blagu nesigurnost – odnos sa nekim kolegama i saradnicima će biti napet i brinućete se kako će se to odraziti na vas. Previše se opterećujete nekim situacijama i nekim ljudima, pridajete im prevelik značaj.

Zdravlje

Promenite nešto u načinu ishrane. Stres, povremeno problemi sa spavanjem.

VAGA

Hrana

Ishrana bazirana na namirnicama koje ne opterećuju vaš probavni sistem bi vam odgovarala. Teško ćete odolevati grickalicama, brzoj hrani, sendvičima ili pak obrocima koji su začinjeni i preobilni.

Ljubav

Venera, vaša vladarka u tranzitu kroz znak Lava – to je energija koja vam prija, koja vas nadahnjuje, daje vam polet i potrebu da blistate, sijate, volite, osvajate. Za slobodne je ovo period aktivnosti, druženja, izlazaka, putovanja, letovanja, period u kojem ćete se osećati odlično i takođe – privući zadivljene poglede i zanimljive osobe. Novo poznanstvo ili pak ponovni susret sa nekim koga jedno vreme niste videli – itekako može aktivirati ljubavne varnice. Zauzete Vage – bolja je situacija u vašim emotivnim relacijama. Odnos sa partnerom sada pruža više mogućnosti za uživanje, zabavu, dobru energiju.

Posao

Uopšte nije loša poslovna sedmica pred vama. Šta više – možete pokrenuti značajnu poslovnu saradnju, dobiti neki tip priznanja, unapređenje, ostvariti nešto što baš želite. Mogući su i jaki kontakti i poslovi sa inostranstvom i strancima, putovanja, dobri dogovori i počeci značajnih partnerskih odnosa. Vi lično ćete se osećati vrlo dobro – i pored težine koja postoji zbog pritiska obaveza na vas, ipak vas nosi talas pozitivne energije. Po pitanju finansija – niste još uvek zadovoljni, mada situacija ide solidno.

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

ŠKORPIJA

Hrana

Dobar period za promenu navika u ishrani. Izbegavajte hranu bogatu šećerom I konzervansima, testenine, grickalice. Odgovaraju vam lako svarljive namirnice (najpre biljnog porekla).

Ljubav

Slobodnim Škorpijama moguća su zanimljiva ljubavna dešavanja najpre kroz segment posla, ali i preko društvenih mreža i okoline. Iako postoji veliki prostor za nove ljubavi, još uvek je prošlost vrlo aktuelna – pa neće biti iznenađenje ukoliko se i ovde nešto pokrene. Zauzete Škorpije prave veliko čišćenje u svojim emotivnim i bračnim relacijama. Kod nekih od vas – ovaj period će pokrenuti preseljenje, zajednički život, veridbe, brakove. Kod drugih – pokušavate da sredite odnos sa partnerom i da postavite vezu na drugačije osnove. Kod trećih – vi ste već završili svoju priču, samo još niste obavestili jedno drugo.

Posao

Izuzetno zahtevan poslovni period se i na dalje otvara pred vama, ali ako ništa drugo – u ovoj ćete nedelji dobiti makar nešto od onoga za šta ste se dugo borili. Pa tako Škorpije sada mogu preći na jaču poziciju, promeniti radno mesto, napredovati, mogu dobiti neki tip priznanja (možda i finansijski) za svoj rad, a isto – mogu napraviti izuzetan poslovni dogovor i saradnju koja obećava trajnost i novčanu isplativost. Vrlo je aktuelno sve što se vezuje za inostranstvo. I pored težine, sve kreće na bolje.

Zdravlje

Uglavnom dobro kod mlađih. Stariji – stomačne tegobe, osetljivost zglobova i kičme.

STRELAC

Hrana

Svesni ste da pravite greške kada je ishrana u pitanju, ali trenutno ste u fazi kada popuštate i ne želite da uskraćujete sebi ono što volite. Vaše navike je potrebno menjati, no to će ostati za neki drugi put.

Ljubav

Za slobodne Strelčeve – vreme ljubavi i uživanja se nastavlja. Ukoliko je u prethodnom periodu pokrenuto neko poznanstvo i simpatije – sada se to može nastaviti, učvrstiti, produbiti. Moguća su konkretnija dešavanja, pa čak i pravi početak jedne lepe ljubavi. Ako se ljubavna prilika još uvek nije pojavila – to je apsolutno moguće u nedelji koja je ispred vas. Zračite dobrom energijom, pozitivom i optimizmom – i privući ćete iste takve osobe. Što se tiče zauzetih – komunikacija vam definitivno nije savršena. Po nekim pitanjima i temama nećete uspeti da se dogovorite.

Posao

Poslovni segment još uvek ne pokazuje znake rasterećenja. I dalje su ispred vas dani otežane komunikacije sa saradnicima, zastoja, papiroloških problema i nesporazuma. A vrlo je moguće i da dođe do povremenih napetih momenata sa nekim od saradnika ili kolega. No, sa druge strane gledano – neke poslovne prilike i to prilično dobre – sada se otvaraju pred vama. Posebno ukoliko sarađujete sa strancima ili državnim i javnim ustanovama. Po pitanju finansija – bolje, ali kontrolišite troškove.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Stariji – osetljivost kičme i želuca.

JARAC

Hrana

Prijale bi vam namirnice koje sadrže veći postotak vode – lubenice, krastavci, zelena salata, grejpfrut, jabuke, paradajz. Takođe, možete češće konzumirati paste sa raznoraznim prelivima i povrćem.

Ljubav

Postoje neke situacije koje povremeno mogu donositi trzavice i probleme u vašim emotivnim ili bračnim relacijama, ali uspevate vas dvoje to da relativno brzo ispeglate. Dobar je momenat ukoliko želite da se bavite porodicom, uređenjem doma, a od sredine nedelje – lep period za putovanje, duže ili kraće. Sve što je vezano za finansije nervira i partnera i vas, pa pokušajte da se hladne glave dogovorite i po ovim pitanjima. Slobodni Jarčevi – društvene aktivnosti, izlasci, odmor i putovanja – donose vam zanimljive prilike za flertovanje. Prošlost će biti prisutna u svakom vašem danu, kontakti su mogući.

Posao

Sve što je vezano za finansije – i prilivi i troškovi – u priličnoj meri vas opterećuje jer nikako ne uspevate da postignete stabilnost i budete opušteniji. Što se poslovnog segmenta tiče – jednostavnija nedelja od prethodne, manje ćete biti opterećeni i komunikacija sa saradnicima će ipak biti znatno bolja. Može vam se u ovom periodu ponuditi nešto što izgleda kao vrlo solidno i finansijski isplativo, razmislite da li je to za vas i odlučite. Ukoliko ste privatnik, imate više posla i manje zahtevnu finansijsku situaciju.

Zdravlje

Problemi sa želucem, kičmom. Osetljivost i redovne kontrole srčanih bolesnika.

VODOLIJA

Hrana

Ono što biste trebali da izbegavate jeste jako začinjena hrana koja vam sada izuzetno prija, ali ne čini dobro ni vašoj liniji niti vašoj probavi.

Ljubav

Vrlo interesantni aspekti za slobodne Vodolije – mnogo aktivnosti, mnogo zabave, akcije, a Boga mi – mnogo i flertovanja i jedna zaista lepa prilika da uđete u više nego zanimljivu ljubavnu priču. Još kad od vikenda i Mars uđe u vaše polje ljubavi, uživanja – e tek onda ćemo pričati o tome da je će vas emocije totalno pokrenuti. Oni koji su zauzeti – ako ste kao par „preživeli“ prethodnu sedmicu, sada je trenutak da smirujete situaciju, da se oporavljate, da ispravljate ako je nešto zabrljano. Sa malo volje i malo ljubavi – vrlo brzo će sve biti na svom mestu. Pred vama su dobri dani i poboljšanje odnosa.

Posao

Možda ćete u ovu sedmicu ući smoreni, opterećeni i okupirani i poslom i obavezama i problemima i odnosima sa nekim saradnicima – ali vrlo brzo ćete uvideti da ova radna nedelja može još mnogo toga da vam ponudi. Izuzetan period da se pokrene jedan solidan dogovor, dobra poslovna saradnja, jak kontakt sa strancima ili uticajnim osobama. Element sreće će biti prisutan u svemu što pokrećete, a verujem i da će zarade biti znatno jače. Ovi dani vam i pored obaveza prolaze u dobroj atmosferi.

Zdravlje

Mlađi – dobra zdravstvena situacija. Stariji hronične tegobe, cirkulacija, kičma, pritisak.

RIBE

Hrana

Teško odolevate iskušenjima, bilo da su u pitanju slatkiši, grickalice ili brza hrana, peciva. Apetiti će vam biti značajnije povećani tokom celog perioda, a naročito sredinom nedelje.

Ljubav

Ukoliko je u proteklom periodu bilo problema zbog vaših ili partnerovih tajni – situacija sada pokazuje tendenciju da se smiruje. No, napomena – ovo je samo smirivanje, ne nestajanje problema. Ukoliko situaciju niste u potpunosti rešili – ona će vrlo brzo ponovo izaći na dnevni red. No, za sada imate momenat predaha. Generalno gledano – komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna, ali nekako uspevate da se uklopite. Slobodne Ribe – poslovni segment daje priliku za flertovanje i zanimljive kontakte. No, pre nego što se istinski zainteresujete – proverite emotivni status te osobe.

Posao

Odlična nedelja i po pitanju posla i po pitanju finansija. Zaraditi hoćete, možda i dobiti neke finansijske beneficije – da li će to biti ono što ste očekivali i da li ste u potpunosti zadovoljni, pitanje je. Ali, novca će biti. Poslovno – period je da dobijete neki tip priznanja za sve ono što ste uložili – moguće je povećanje plate, prelazak na novo radno mesto ili jača pozicija. Paralelno sledi i veća odgovornost i povećanje obaveza – ali to je jednostavno tako. Bićete u velikoj meri zadovoljni svim što ste postigli.

Zdravlje

Potencijalni problem hroničnim bolesnicima. Mlađi – dobro ste.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com