Ipak, treba naglasiti i da pored komada odeće koji mogu biti promeljivi čak i od sezone do sezone postoje oni klasici, vanvremenski komadi koji nikada nisu izašli iz mode i koji su čini se uvek tu negde na samom vrhu popularnosti i rasprostranjenosti.

Mi ćemo vam u nastavku teksta predstaviti par modnih detalja kada je moda za muškarce u pitanju koji odolevaju vremenu i novim trendovima.

Lux obuća koja je udobna i nesvakidašnja

Foto: Creative Lab/Shutterstock

Iako obuća i odelo ne čine čoveka kvalitetni komadi, odnosno lux obuća izdvaja se od proseka i predsavlja detalj koji pravi razliku. Dovoljno može biti da uložite novac u jedan par kožnih elegantnih cipela koje ćete moći da nosite na sve posebne i svečanije prilike.

Odraz dobrog obućarskog rada koji se može videti kroz lux obuću istaći će celokupan kvalitet odevne kombinacije i privući pažnju svakog kome je do istog cilja stalo.

Lux obuća predstavlja vrhunac kvaliteta, stilizovanosti i univerzalnosti.

Modni stilisti i stručnjaci u ovoj oblasti savetuje da se u ormaru nađe bar jedan par vrhunske lux obuće koju je danas teže naći na tržištu ali nije nemoguće.

Ako niste jedni od onih koji više nose elegantnu obuću uvek možete odabrati neke od modela Premiata patika koje predstavljaju vanvremenske komade, prepoznatljive u svetu i kod nas poznate po kvalitetu i dizajnu izrade te dugotrajnosti.

Dobar parfem poput Creed Aventus ostavlja snažan utisak gde god da se pojavite

Šta god da obučete, a da se uklapa u društvenu priliku na kojoj se nalazite može se pojačati stavljanjem kvalitetnog i prepoznatljivog parfema. Ranije veoma popularan model Creed Aventus, danas se vraća na vrh lista popularnosti sa razlogom.

Ovaj miris za muškarce predstavlja kreaciju parfimera Oliviera Creed-a po kojem je i dobio naziv i slavi snagu, moć, uspeh i viziju – sve one vredosti koje ne gube na značaju.

Poseban detalj koji treba da znate jeste da je Creed Aventus inspirisan dramatičnim životom koji je zadesio vladara Napoleona. A karakterišu ga note crne riblize, jabuke, ananasa i bergmonta uz dodatne note i asortimane.

Mnogi za njega kažu da je izazovan, muževan i optimističan i da svojim mirisom pleni gde god da se pojavite.

Koji komadi muškog nakita su danas popularni?

Razvoj nakita prati se još od vremena praistorije i nosili su ga i muškarci i žene. Kada je jači pol u pitanju neki komadi muškog nakita ostali su popularni u praktičnoj upotrebi danas.

Najbolji primer za to su narukvice različitog oblika i dizajna, ali se mogu razlikovati i po materijalu od kojeg su napravljeni kao i po proizvođaču.

Muški nakit može da obuhvata i ogrlice, prstenje i malo ređe minđuše.

To mogu biti nasleđeni komadi nakita, ali se danas mogu naći i u prodaji savršeni detalji koji će upotpuniti nečiji stil ili konkretnu odevu kombinaciju.

Košulja dobrog kroja i prijatnog materijala je vanvremenska

Oduvek su se nosile košulje i o tome nam svedoče razni dokazi, posebno slike koje su dostupne iz najranije zabeleženog doba do danas. Iako se dezeni mogu menjati treba naglasiti šta je to što karakteriše i izdvaja vanvremenske u odnosu na ostale.

Pre svega to je komad koji je po svojoj jednostavnosti i kvalitetu takav da se može kombinovati na višestruke načine. Očekuje se da se može nositi ispod sakao, da se može nositi preko jednobojne majice ili sama kao gornji deo odevne kombinacije.

Tome treba dodati i izradu od kvalitetnog materijala koji je prijatan za nošenje, kroj koji savršeno pristaje tipu građe i jednostavan kolorit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.