Ljubavni horoskop za decembar: Devica prolaze kroz EMOTIVNI PAKAO, Ribama će se desiti nešto što neće nijednom drugom znaku

Kraj godine nekima će biti baš dobar kada je ljubav u pitanju. Proverite šta čeka vaš horoskopski znak.

Foto: lunamarina/Shutterstock
Foto: lunamarina/Shutterstock
.

Ovan

Ovom horoskopskom znaku decembar donosi nova poznanstva, prijatelje i priliku da sretnu novu ljubav. Usamljeni Ovan će upoznati zanimljivu osobu koja može postati njegov životni saputnik. Da li će obična komunikacija prerasti u ljubav zavisi od njih samih. Ovnovi koji su u braku, u ovom periodu zaboraviće na razmirice i uživati u skladnim i harmoničnim odnosima sa svojim supružnikom. Finansijski problemi biće u drugom planu tokom novogodišnjih praznika.

Bik

Položaj planeta upozorava predstavnke ovog znaka na neminovne promene koje će se desiti u njihovom ličnom životu. Očekuje ih sudbonosno poznanstvo sa potencijalnim supružnikom, ali usamljeni Bik lako može propustiti ovaj trenutak ako ga spreče neke druge stvari. Bikovi koji su u braku pokušaće da stabilizuju porodične odnose. U tome će uspeti ako se oba partnera potrude oko toga.

Blizanci

U prvoj polovini meseca položaj planeta neće biti povoljan, stoga ni pokušaji Blizanaca da urede svoj lični život neće uspeti. Slobodni prestavnici ovog znaka trebalo bi da se usredsrede na druga životna pitanja. Za porodične Blizance, decembar će doneti više bliskosti i nežnosti s partnerom, a naraočito u periodu praznika. Neki parovi će se odlučiti da je vreme za osnivanje porodice.

Rak

Prema astrološkoj prognozi, decembar je idealno vreme za brak. Za one koji su u vezama, zvezde poručuju da ih ozvaničite jer se veruje da su brakovi sklopljeni tokom zime i leta najjači. Slobodni Rakovi će krajem meseca upoznati svoju srodnu dušu. Obratite pažnju na svoje okruženje, moguće je da neko od vaših prijatelja već dugo gaji romantična osećanja prema vama. Sudbonosno poznanstvo može se desiti i na novogodišnjoj žurki.

Lav

Prestavnici znaka koji su u romantičnoj vezi ili braku tokom decembra će doživeti drugi medeni mesec. Usamljeni Lavovi će imati manje sreće- očekuju ih romantični susreti, ali će samo mali broj njih uspeti da pronađe svoju ljubav.

Devica

Poslednji mesec odlazeće 2021. godine biće dvosmislen za predstavnike ovog horoskopskog znaka. Na pomolu su sukobi. Device koje su u braku neće razumeti postupke supružnika što će izazvati brojne svađe. Situacija će se dramatično promeniti u poslednjoj nedelji decembra kada tranzit planeta aktivira romansu i bolje raspoloženje.

Vage

Ovaj mesec u potpunosti nadoknađuje sve neuspehe koji su se Vagama desili ranije. U bračnom životu očekuje ih idila I potpuna podrška supružnika. Slobodne Vage će se zaljubiti u osobu sa kojom će ih sudbina spojiti. To će se dogoditi potpuno neočekivano. Važno je da budete otvorenog srca.

Škorpija

Romantika i ljubav neće biti prioritet za predstavnike ovog znaka. Škorpije će se u narednom periodu potpuno posvetiti poslu i neće imati vremena za lični život. Onima koji se ipak odluče da se prepuste svojim strastima, očekuje susret sa zanimljivom osobom. To se lako može pretvoriti u romansu. Škorpije u braku i u vezama će u ovom periodu biti hladne i neraspoložene za nežnosti, ali to neće izazvati sukobe.

Strelac

Usamljeni predstavnici ovog znaka upoznaće svog životnog partnera u veoma neobičnim okolnostima. Strelčevi koji su u braku ili vezi moraće da vešto balansiraju između bračne harmonije i želje za avanturom. Prva polovina decembra je povoljna za sklapanje braka ili začetak porodice.

Jarac

Porodični ljudi će neočekivano poželeti nove emocije i uzbuđenja sa strane što ih može naterati na nepromišljene poteze. U tom slučaju, afera im neće doneti željeno zadovoljstvo, ali će im zato brak biti na ivici propasti. Usamljeni Jarčevi će bez straha uroniti u romansu i naći svoju srodnu dušu.

Vodolija

Kraj godine doneće predstavnicima ovog znaka i prijatne trenutke i razočarenja. Vodolije koje su u vezi, neka se čuvaju izdaje voljene osobe. Za slobodne predstavnike znaka koji žude za romantikom, stiže dobra vest- naći će svoju sreću. Odnosi sa osobom koju su tek upoznali brzo će se razvijati u pravcu ljubavi.

Ribe

Predstavnici ovog znaka biće jedini koji neće osetiti promene u ličnom životu. Oni koji su bili u potrazi za partnerom teško će pronaći svoju ljubav. Bračni parovi takođe ne treba da očekuju turbulencije, ali ni posebne izlive nežnosti niti romantične gestove. Sve će biti uobičajeno.

Izvor: Žena.blic