Lavovi ove srede neće biti zadovoljni POSTUPCIMA voljene osobe; Strelčevima će PORODIČNE situacije odvlačiti pažnju od posla!

Saznajte šta vam zvezde poručuju poslednjeg dana maja!

Olga Savić  |  
Foto: fizkes/Shutterstock
Foto: fizkes/Shutterstock
.

OVAN

Danas se pripremite na promenu planova. Očekujte dan preokreta, kada ćete „skakati“ s obaveze na obavezu, sa dogovora na dogovor. Osoba koja vas interesuje vas kulira, ali trenutno nemate vremena da se opterećujete razmišljanjima zašto.

BIK

Verovatno je da vas saradnici požuruju da što pre privedete kraju posao koji ste započeli. Niste u fazonu da žurite, a i bojite se da ćete propustiti neku bitnu stavku. Malo je verovatno da ćete imati dovoljno vremena za duži kontakt sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Dobra atmosfera i korektan odnos sa kolegama – neki od njih vam mogu i pomoći. Promena na bolje u komunikaciji sa nadređenima. Sa prijateljima imate odličnu komunikaciju – izlazak u društvu i mogućnost da upoznate više interesantnih osoba.

RAK

Danas ćete biti odsutni duhom i biće vam potrebna velika fokusiranost i pažnja da biste uspešno završili obaveze koje imate. Mogućnost iznenadnog novčanog priliva. Predispozicije za pokretanje jakog flerta preko poslovnog segmenta.

LAV

Potrebno je da se punom parom bacite na posao, ali vi povremeno imate „padove“ i teško vam je da se pokrenete. Niste zadovoljni nekim postupcima voljene osobe. Ipak, zarad mira i stabilnosti odnosa, trudićete se da ovo prevaziđete.

DEVICA

Malo ste danas „tvrdi“ kada su dogovori u pitanju – držite se čvrsto svojih stavova i ne dozvoljavate da bilo ko pokoleba vaše mišljenje. Niste objektivni kada su vaši emotivni odnosi u pitanju – smeta vam kod partnera ono što i sami radite.

VAGA

Neki ljudi ili dogovori su vas u potpunosti iscrpeli. Potrudite se da ne odlučujete o bitnim stvarima – ne razmišljate jasno. Jedva čekate da ostvarite jači kontakt sa osobom koja vas neodoljivo privlači. Mogućnost dogovora oko susreta.

ŠKORPIJA

Neke situacije će se razrešiti same od sebe, bez nekog vašeg većeg uticaja. Pustite da se sve odvija svojim tokom, ionako vam ide na ruku i u korist. Velika žudnja i pojačane strasti mogu vas na brzinu „ubaciti“ u vrlo intenzivna dešavanja.

STRELAC

Neke lične ili porodične situacije vam odvlače pažnju od posla. Pokušajte da budete usredsređeni, da ne biste propustili neke bitne momente. Moraćete više da se potrudite da bi odnos sa voljenom osobom danas funkcionisao bez problema.

JARAC

Vodite računa sa kim delite informacije. Možete se „izlanuti“ i reći nešto što ne treba ili što ne mislite. Dva puta razmislite pre nego što progovorite. Ovo važi i za emotivne relacije, jer možete bespotrebno uvrediti ili povrediti voljenu osobu.

VODOLIJA

Očekujete da saradnik ispuni obećanje, ali kako stvari funkcionišu – izgleda da ćete se načekati. Mnogo bolje ćete proći ako uzmete stvari u svoje ruke. Voljena osoba nije spremna na kompromis po nekim pitanjima. Njeno ponašanje može biti ćudljivo.

RIBE

Danas ćete se teško fokusirati. Lutate s jedne obaveze na drugu, sve vreme razmišljajući o nekim situacijama koje vas opterećuju, a koje se vezuju za finansijski, ali i emotivni segment. Nestrpljenje da se što pre vidite sa jednom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com