OVAN

Danas sa kolegama možete pokrenuti pitanja ili obaveze koje su ostale nezavršene. Usmerite se na sve ono što se vezuje za dogovore, za papire, za arhiviranje dokumenata. Odnos sa voljenom osobom vam ne daje nikakav poseban podsticaj.

BIK

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Vi ćete jednim delom biti krivi za situaciju, i to najviše zbog tvrdoglavosti i ubeđenosti da ste potpuno u pravu. Preispitajte svoje stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osećate.

BLIZANCI

Danas zaista imate posla preko glave, a situacije koje „iskaču“ su komplikovane i zahtevne. Trudite se da strpljivo dođete do pravih rešenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas interesuje stabilnost.

RAK

Danas je potrebno malo strpljenja da biste u nekim razgovorima sa saradnicima došli do rešenja. Ne odustajte ako na početku bude izgledalo da nema dogovora. Danas je dobar momenat da se pokrenete prema osobi na koju intenzivno mislite.

LAV

Trebali biste da iskoristite ovaj dan i da se ozbiljnije posvetite pitanjima koja su za sada u nekoj formi zastoja. Moguć je priliv manje sume. Skladna komunikacija sa voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neke sitnice nerviraju.

DEVICA

Danas ćete pokušavati da budete na deset strana odjednom. Kako će to na kraju ispasti, to je već veliko pitanje, mada mi izgleda da ćete malo toga uspeti da završite. Pokušajte da se bolje organizujete. Osećate da ste bliskiji voljenoj osobi.

VAGA

Moraćete da promenite pristup nekim osobama jer je teško da ćete uspeti da napravite dogovor. Neko vam postavlja velike zahteve, vi pokušavate da ostvarite kompromis, ali to ne funkcioniše. Emotivno – previše se opterećujete nekim situacijama sa partnerom.

ŠKORPIJA

Imate više nego jaku podršku osoba u svom okruženju i danas biste mogli da pokušate da napravite konkretniji pomak u situacijama koje su vam bitne. Više vam prija kontakt sa prijateljima, jer vas voljena osoba opterećuje svojim postupcima.

STRELAC

Neke osobe na koje ste računali vas mogu ostaviti na cedilu. Vodite računa kome dajete poverenje. Ograničenost kratkim rokovima vas tera na veliku žurbu. U emotivnom segmentu – partner se zainatio po nekim pitanjima.

JARAC

Zatvrdoglavili ste se i nemate nameru da odustanete od svojih stavova ili od pitanja koja ste pokrenuli. Primedbe drugih sada se samo odbijaju od vas. U emotivnom segmentu – momenat je da saslušate šta voljena osoba ima da vam kaže.

VODOLIJA

Više ćete se usmeriti na privatne obaveze, a vreme provedeno na poslu će vam uglavnom proći u obavljanju standardnih, dnevnih obaveza. U emotivnom segmentu – smatrate da partner suviše insistira na nekim svojim stavovima.

RIBE

Uz velike napore i mnogo strpljenja uspevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa onima sa kojima radite. U emotivnom segmentu – postoje velike šanse da sa voljenom osobom danas razgovarate o nekim stvarima koje su vam bitne.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.