Što se tiče zvezda ovog meseca, pripremite se za veliki pomak sa predstojećim pomračenjem Sunca u Blizancima 10. juna, koje će sigurno doneti staru, novu energiju za sve .

Postoje i drugi tranziti ovog meseca koji će igrati ulogu u određivanju najboljeg dana u junu astrološki za svaki znak.

U nastavku saznajte koji je dan u junu, astrološki, najbolji za vaš znak i kako da ga maksimalno iskoristite.

Ovan

Najbolji dani: 10. i 12. jun

Za Ovna, jun mesec će biti veseo i ispunjen ljubavlju. Ovnovima će vladati pozitivna energija i pre i posle ova dva dana, pa je idealno vreme da uplovite u romantiku ili se posvetiti nekom kreativnom poslu. Zakažite večeru u omiljenom restoranu sa voljenom osobom ili jednostavno uživajte u nekoj rutini koju dugo priželjkujete - sada je to vreme.

Bik

Najbolji dani: 1. i 3.jun

Bikovi će imati veoma lep početak meseca. Ojačaće svoja prijateljstva, a biće pomaka i na ljubavnom planu, jer njegova planetarna vladarica Venera čini harmoničan aspekt sa Jupiterom. Dakle, Bikovi, odvojite ovo vreme da se udružite sa grupom prijatelja, bilo da biste se okupili oko istog cilja u koji duboko verujete ili samo da biste iskusili veći osećaj lične vrednosti.

Blizanci

Najbolji dani: 9. i 11. jun

Ne može se poreći da će pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna biti najvažniji trenutak za vas ovog meseca. Iskoristite priliku da istražite dušu kako biste identifikovali bilo šta zastarelo ili samoograničavajuće. Kada odlučite da ih pustite da izađu iz vašeg života, otvorićete se ka svetu i uspeh neće izostati.

Rak

Najbolji dani: 20. i 21.jun

Letnji solsticij 21. juna najavljuje sezonu Raka, zajedno sa najdužim danom sunčeve svetlosti tokom cele godine. Rakovi će tokom ova dva dana osetiti da su bliski sa svojim prijateljima, ali i sa samim sobom. Savet astrologa je da više pažnje i vremena posvetite sebi i da druge ostavite ipak malo po strani.

Lav

Najbolji dan: 27. jun

Venera — znak zadovoljstva, ljubavi i romantike — prelazi u Lava, podižući strastvenu i vatrenu Lavovu romantičnu stranu do novih visina. Svaka veza u kojoj je Lav i koja im zaista omogućava da zablistaju i prihvate najpotpuniji izraz sebe imaće prednost. U junu Lavovi treba da se okrenu partneru i ukažu mu šta je to što im zaista znači. Kao rezultat toga, sigurno ćete osetiti jaču vezu i veću količinu ljubavi.

Devica

Najbolji dani: 21. i 23. jun

Merkur se pomera iz retrogradnog stanja i ide direktno 22. juna, a za nekoliko dana oko tog kretanja, njegov uticaj je veoma jak — posebno na Devicu, kojom vlada Merkur, planeta komunikacije, intelekta i pamćenja. Device mogu očekivati da će steći malo jasnoće oko ciljeva i planova o kojima su razmišljali.

Ako ste razmišljali o tome kako želite da napredujete u svom životu ili da preispitate stvari, ovo bi bio odličan trenutak da preduzmete neku akciju, jer ćete ponovo moći jasnije da vidite vaš cilj. Razmislite koga zaista želite da vidite, koju temu želite da istražite ili koje mesto želite da posetite — a zatim zaronite. Ovo je prilika da učinite sve ono o čemu ste mesecima razmišljali.

Vaga

Najbolji dan: 23. jun

Planetarni vladar Vage je Venera, a 23. juna čini opoziciju Plutonu, planeti transformacije i ponovnog rađanja. Sa ovim dolazi potencijalno izazovan trenutak, koji takođe ima moćan potencijalni rezultat: iako ćete biti inspirisani da pogledate ispod površine vaših veza i mogli biste se osećati sumnjičavo prema onome što biste mogli da otkrijete, Možda se pitate da li neko u vašem krugu krije nešto od vas. Možete biti proaktivni i postaviti neka probna pitanja da biste otkrili šta bi to moglo biti.

Škorpija

Najbolji dan: 11. jun

Mars, jedno od Škorpionovih planetarnih pravila, ulazi u Škorpijinu desetu kuću karijere oko pomračenja Sunca. Škorpija će biti orna za rad i ostvarenje ciljeva. Dobar je trenutak da malo preispitate svoju dušu i razmislite o tome za šta se zalažete na radnom mestu. Budite otvoreni za nove, potencijalne mogućnosti.

Strelac

Najbolji dani: 18. i 22. jun

Strelčev planetarni vladar, Jupiter, postaje retrogradan 20. juna u četvrtoj kući doma, što može učiniti porodične obrasce ili dinamiku moćnijim u danima neposredno pre, tokom i nakon ove promene. To je prilika da saznate više o tome šta vam dom zaista znači. Astrolozi savetuju je da pozovete članove porodice ili se okupite sa njima, ako možete. Ako u ovo vreme uđete u ove odnose, verovatno ćete ih smatrati bogatijim i opipljivijim.

Jarac

Najbolji dan: 14. jun

Jedan od ovogodišnjih definisanih astroloških tranzita, Saturn u kvadratu Urana, ponovo se dešava 14. juna, a ovo je od posebne posledice za Jarca čiji je planetarni vladar, naravno, niko drugi do Saturn vođen stabilnošću. Iako aspekt kvadrata od 90 stepeni može da generiše konfrontaciju i napetost (u ovom slučaju između krutog Saturna i buntovnog, revolucionarnog Urana), on takođe predstavlja priliku za korisnu promenu.

Vodolija

Najbolji dan: 14. jun

I Saturn i Uran su planetarni vladari Vodolije, tako da tranzit Saturna u kvadratu Urana ne iznenađuje ima dubok uticaj na Vodolije. U ovom slučaju, međutim, promena će verovatno biti povezana sa načinom na koji se Vodolije osećaju kada su u društvu. Ipak, čini se da će fokus i dalje biti na izbegavanju nepoznatih ljudi, potrudite se da se više družite.

Ribe

Najbolji dani: 23. i 27. jun

Jedan od planetarnih vladara Riba, Neptun, postaje retrogradan 25. juna, što znači da će njegova energija biti posebno moćna u danima neposredno pre i neposredno posle te promene. Pošto je Neptun planeta inspiracije, snova i fantazije, ovo je vreme kada će se Ribe osećati posebno u skladu sa svojim unutrašnjim glasom. To je sjajan trenutak za duhovne stvari, pa se savetuje da se posvetite sebi, vodtie dnevnik, čitate poeziju ili meditirate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.