Neka naučna istraživanja pokazuju da monogamija nije biološki moguća i danas ćemo ovu teoriju imati na umu dok govorimo o tome kako svaki znak zodijaka vara u svojim odnosima. Ne kažemo da to svi rade, ali kada rade, onda varaju ovako...

Ovan

Ovan je pravi ženskaroš. Njegov potencijal i libido ga sprečavaju da bude samo sa jednim partnerom. On nije verna osoba i sigurno ne može da sakrije da vas je varao.

Bik

Bik ima ogromne seksualne apetite. Ako nije zadovoljan svojim partnerom, on će tražiti utehu u drugima, bez ikakvog povratka.

Blizanci

Blizanci mogu da budu veoma sebični kada su u pitanju emocionalni odnosi. Oni nikada ne preispituju svoju slobodu, i oni ne misle da bi njihove avanture trebalo da bude nešto vredno pomena. Ali, oni mogu biti veoma ljubomorni ako njihov partner radi istu stvar.

Rak

Rakovi su navodno emotivci, ali oni koji će vam zabiti nož u leđa. Vi nikada nećete razumeti njihove dvostruke standarde, i budite sigurni da ono što oni rade kada vi niste u blizini nije uopšte lepo.

Lav

Iako strastven i moćan čovek, Lav je veran svom partneru. Razlog za to je što on misli da je njegov pravi izbor. Njegov partner mora da bude najbolji, baš kao i on.

Devica

Postoje dve vrste Devica, one koji su potpuno verne i one koje su skoro promiskuitetne. Za ove druge, preljuba nema težinu, uzrok ili posledicu.

Vaga

Vaga ne zna šta znači biti veran. U njenoj prirodi je da flertuje i da uvek bude dopadljiva drugima. Ovo je njena najistaknutija karakteristika.

Škorpija

Ovaj posesivni i veoma ljubomorni znak ima tendenciju da vara svog partnera. Naravno, nikada nećete saznati. Ne postoji niko ko može da sakrije stvari bolje od Škorpije.

Strelac

Strelac je majstor varanja. Ne očekujte romantičnu i “dok nas smrt ne rastavi” ljubav sa njim. Nakon strasne noći, on ide, jer ima toliko mnogo drugih koji čekaju njega.

Jarac

Vernost i lojalnost su pitanje časti. Jarac ne može da razume ljude u paralelnim vezama ili one koji varaju. On misli da su ljudi koji varaju veoma nestabilni, nezreli i nemoralni.

Vodolija

Živela poligamija! Duboko u svom srcu može biti ljubomoran, ali on smatra da je život samo jedan, i on neće da živi po pravilima.

Ribe

Riba je više sklona varanju od disanja vazduha. On može biti veoma naivan i može da se zaglavi u svojoj mreži laži, zaboravljajući ono što je rekao. Ne verujte mu ni reč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.