Kakav dan je pred nama: Lavovi imaju porodične probleme, Vage brinu zbog finansija, Ribe nemaju dovoljno vremena za voljenu osobu

Uživajte u ovom lepom nedeljnom danu. Pred vama je najnovija astro prognoza za sve znakove Zodijaka.

Nedelja je, uživajte, foto: Antonio Guillem/Shutterstock
Nedelja je, uživajte, foto: Antonio Guillem/Shutterstock

OVAN

Vodite računa o tome da svojim rečima danas ne povredite druge, jer vam se to može vratiti kao bumerang. Ne kvarite odnose sa nekim osobama, pogotovo ako je emotivni partner u pitanju. Pokažite više toplote i tolerancije.

BIK

Shvatate da ste se preračunali i da ste potrošili dosta više od onoga što ste planirali. Blaga zabrinutost što se finansijskog segmenta tiče jer ste svesni da vam predstoji obaveza koju morate pokriti. Nećete se složiti u važnim pitanjima sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI

Ne možete da se uzdržite da ne prokomentarišete neke stvari kod emotivnog partnera, iako ste svesni da bi to moglo izazvati raspravu. Dan je kao stvoren za prepucavanja, umesto toga bolje izađite i prošetajte negde zajedno, potrebno je da se opustite.

RAK

Očekivali ste da ćete provesti miran i opušten dan, ali ste sebi uspeli da nabacite obaveze sa kojima ne možete da izađete na kraj. Žestoko sumnjate u neke partnerove reči i objašnjenja i namerno ćete ga provocirati da biste otkrili istinu.

LAV

Napeta situacija u porodičnom domu. Između vas i voljene osobe ili bračnog partnera danas vlada dosta neugodna situacija. Ovo može biti isprovocirano rečima ili postupcima neke treće osobe koja se umešala u vaš odnos.

DEVICA

Uznemiravaju vas neke situacije i rasprave u kojima vi niste lično uključeni, ali ne želite da ostanete samo posmatrač. Moguće je da je ovo vezano za polje porodice. Trudićete se da strane učesnice dođu do kompromisa.

VAGA

Ako planirate neki susret, odmah ću vam reći da će vam za to trebati živci kao konopci. Ništa neće funkcionisati onako kako ste vi to isplanirali, moguće su neugodnosti, neočekivane promene, čak i tenzija i rasprave.

ŠKORPIJA

Slobodno se oprostite od svojih planova, jer od tog posla danas nema ništa. Izgleda mi da će se sve dešavati suprotno od vaših očekivanja i namera. Doduše, tu može biti i nečeg pozitivnog – voljena osoba vas može iznenaditi na prijatan način.

STRELAC

Pripadnici vašeg znaka će danas imati problema zbog nerazumevanja sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Takođe, možete porošiti dosta novca na nešto, za šta ćete skopčati da vam ne odgovara. I sa emotivnim partnerom mogućnosti rasprava.

JARAC

Umesto da se odmarate i opustite, vi ste se bacili na neke poslove u kući i oko nje. Kao da morate da budete zatrpani poslom da ne biste razmišljali o emotivnim situacijama koje vam prilično smetaju. Razmišljate o postupcima voljene osobe.

VODOLIJA

Nećete moći da uklopite neke situacije, i bojim se da ćete morati da odredite šta su vam prioriteti. Vaše prisustvo je neophodno na više strana i smetaće vam što drugi ljudi nemaju razumevanja za to što ne možete da im posvetite dovoljno vremena.

RIBE

Potreba da se osamite ili da budete u krugu porodice ili nekih dragih osoba. Međutim, teško je da ćete uspeti u svojim namerama, jer se morate pojaviti na nekom okupljanju. Moguće je da ćete danas imati premalo vremena za voljenu osobu.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/