Dva znaka čekaju VRTOGLAVE PROMENE U AVGUSTU: Neki će upoznati novu ljubav, a drugi ostati slomljenog srca

Tokom avgusta, dva horoskopska znaka očekuju velike promene – u privatnoj, ali i u profesionalnoj sferi!

Ilustracija Foto: Halfpoint/Shutterstock
Ilustracija Foto: Halfpoint/Shutterstock
.

Položaj planeta donosi sjajne prilike mnogim horoskopskim znakovima, ali pojedini su na svojoj koži već osetili dolazak promena. U privatnim odnosima mnogih, ne štima sve kako treba, ima dosta trzavica, nerazumevanja, preispitivanja… Dok na poslu jedni napreduju, drugi čekaju svog šanse…

Evo koja dva znaka horoskopa čekaju najveće promene tokom avgusta!

Rak

Nakon perioda u kom gotovo ništa nije ispalo onako kako ste želeli i planirali, dobićete novu šansu da unesete neke promene u svoje živote.Na poslu vas čekaju neobična iznenađenja, kao i od strane porodice.

Ako ste slobodni, imate priliku da upoznate dobru i plemenitu osobu koja će vam sigurno promeniti život. To može biti osoba koju već poznajete i srećete na nekim okupljanjima ili događajima, ali niste je do sada uzimali u obzir kao potencijalnog životnog partnera.

Rakovi koji su u vezi, u opasnosti su da se udalje od životnog partnera, bez jasnih objašnjenja, prenosi Atma. Tako da Rakove generalno očekuje dosta ozbiljnih promena na ličnom planu i neće sve biti pozitivne.

Dakle, raku je u privatnoj sferi turbulentno, na poslu ja sve u najboljem redu, a pojedini predstavnici znaka će dobiti šansu da pređu na novo radno mesto, prenosi zena.blic.rs.

Vaga

Za rođene u ovom znaku, stiže puno iskušenja, a neka od njih će uticati na njihove odnose.

Ovo može značiti kraj jedne divne i višegodišnje veze jer su iskušenja prevelika i sve što nije dovoljno jako, neće imati šansu da opstane.

S druge strane, pojedine Vage će moći ponovo oživeti uspavane strasti, ali samo pod uslovom da su obe strane voljne da se potrude.

Usprkos činjenici da će u privatnom životu biti poteškoća, u profesionalnom smislu, Vaga će moći da se udalji od svega što je ometa, sputava, usporava, od svih negativnih ljudi koji joj oduzimaju energiju.