Device su OVE SREDE previše opterećene obavezama; Jarčevi - ne trošite živce; Lavove hvata statičnost, letargija i umor

Koga čekaju intenzivna osećanja sa voljenom osobom, koga očekuje poklon, a ko će upoznati nekoga ko bi im mogao biti interesantan?

Foto: wavebreakmedia / Shutterstock
Foto: wavebreakmedia / Shutterstock
.

OVAN

Neko želi da sasluša vaše predloge. Spremite se da obavite ozbiljan razgovor, ali ne očekujte odmah odgovor. Rezultate ćete znati tek za par dana. Dobra atmosfera u kontaktu sa emotivnim partnerom. Oboje ste raspoloženi.

BIK

Intenzivni razgovori koje ćete voditi ostaviće vas iscrpljenim, ali zadovoljni onim što ste postigli. Dan dobar za trgovinske poslove I uslužne delatnosti. Voljena osoba će se aktivirati u popodnevnim satima, sa pravim predlogom za vas dvoje.

BLIZANCI

Pozitivan odgovor po pitanjima koja su vam bitna u popodnevnim satima. Shvatate da su se neke promene pokrenule i nestrpljivi ste da se što pre bacite u akciju. Iznenadite voljenu osobu predlogom, umeće da vam uzvrati na pravi način.

RAK

Danas može biti nesporazuma u komunikaciji, kao da sagovornik i vi niste na istim talasnim dužinama. Potrudite se da budete jasni da bi vas druga strana razumela. Vrlo intenzivna osećanja u odnosu sa voljenom osobom.

LAV

U prepodnevnim satima ste u najboljem raspoloženju i sve obaveze koje imate završite tada, jer će vas kasnije već uhvatiti statičnost i letargija, umor. Najradije biste se malo osamili ili proveli mirno popodne i veče sa partnerom.

DEVICA

Možda isprva nećete znati šta da uradite po nekom pitanju, ali ćete razmisliti i shvatiti šta vam je činiti. Previše ste opterećeni obavezama. Najbolje ćete se osećati ako sa voljenom osobom prošetate blizu vode ili odete u kupovinu.

VAGA

Od ranog jutra pozitivne okolnosti će se prosto „nameštati“ i ne bi bilo čudno ni da zaradite neki dinar koji niste očekivali. Uživaćete u pažnji koju budete dobijali od voljene osobe, a neke od vas očekuje i poklon koji će vas obradovati.

ŠKORPIJA

U prepodnevnim satima bićete nešto povučeniji, jer pokušavate da smislite strategiju po jednom pitanju. Veće aktivnosti su u drugom delu dana, ali nećete biti zadovoljni svojim učinikom. Lošije raspoloženje u kontaktu sa emotivnim partnerom.

STRELAC

Neko vam može izaći u susret po pitanju koje vam je dosta važno. Ne možete da poreknete da dosta razmišljate o jednoj osobi i pitate se da li postoji šansa da se nešto konkretnije dogodi između vas. Za sada će sve ostati samo na razmišljanjima.

JARAC

Ako jednu osobu ne možete da ubedite, nemojte džabe trošiti živce. Neki ljudi jednostavno ne mogu da razumeju. Obavezno prihvatite poziv od strane prijatelja – možete upoznati osobu koja će vam biti veoma interesantna.

VODOLIJA

Danas vas očekuje poslovni sastanak za koji će vam biti potrebne velike pripreme. Obavezno proverite da li ste poneli od dokumentacije sve što vam je neophodno. Velike mogućnosti za susret, makar i kratak, sa osobom koja vam se jako dopada.

RIBE

Budite odgovorni prema svojim obavezama, jer možete na dosta bitne stavke u potpunosti zaboraviti. Raspoloženje vam se popravlja kasnije u toku dana, a paralelno sa njim i strast jača. Jedva ćete čekati da se vidite sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com