OVAN

Neko od poslovnih saradnika pojačava pritisak na vas. Imaćete problem da se sa ovom osobom uskladite, I to sve više kako dan bude odmicao. Sve ovo će vam izazivati dodatno nervozu i verovatno ćete biti napeti u kontaktu sa voljenom osobom.

BIK

Vi možete uraditi mnogo više od onoga što ste planirali, a idu vam I neki zanimljivi novi kontakti I osobe sa kojima biste mogli da napravite dogovor. Voljena osoba vam danas možda zamera zbog nečega ili pak traži da joj “progledate kroz prste” po nekom pitanju.

BLIZANCI

Danas će biti neophodno izvršiti promene u organizaciji posla. Očigledno je da ćete morati da deo obaveza prebacite na kolege, I ne očekujte da će se oni obradovati. No, rečiti ste I ubedljivi, pa ćete učiniti da sve ovo prođe dosta lako. Rečitost primenite I u odnosu sa partnerom.

RAK

Otkako ste u toku jučerašnjeg dana ili danas u toku prepodneva završili jednu veću poslovnu obavezu – ljudi ne mogu da vas prepoznaju. U potpunosti ste se opustili, u odličnom ste raspoloženju i sa osmehom na licu tokom celog dana. Dobar dan za izlazak, za društvo, ali i za nova poznanstva.

LAV

Danas imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima radite pa je vreme da zatražite uslugu ili da na bolji način organizujete osobe sa kojima radite. Drugi su spremni da vas saslušaju i podrže. Sa emotivnim partnerom danas će biti potrebno više prilagođavanja.

DEVICA

Vi biste želeli da završite sve poslovne obaveze koje imate, ali nekako vam se ni malo ne radi i gledaćete da izvrdate sve ono što možete. Vama je sada potrebna emocija, potrebna vam je voljena osoba ili kontakt sa simpatijom. Ljubav je na prvom mestu.

VAGA

Ovo je dan koji donosi veliku i podsticajnu energiju. Baš iz ovog razloga ćete verovatno natovariti sebe obavezama, pa je moguće da čak nešto nećete uspeti ni da završite. Velika potreba da se osobi koja vam je simpatična predstavite u najboljem mogućem svetlu.

ŠKORPIJA

Danas verovatno možete doći u sukob sa osobama sa kojima radite ili sa kojima ste često u kontaktu. Naporan dan je pred vama, nemojte dodatno da ga komplikujete. Pokušajte da usmerite razmišljanja ka emotivnom partneru i susretu sa njim.

STRELAC

Danas ste priveli kraju veliku poslovnu obavezu ili projekat, koja vam je oduzimala puno vremena. Vi lično ste zadovoljni, videćemo šta će reći nadređena osoba po ovom pitanju. Kulirate pozive i pokušaje jedne osobe jer ne želite da vaš emotivni partner posumnja u vas.

JARAC

Umećete da pokažete najbolje od sebe, da predstavite na pravi način svoje zasluge ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Takođe ćete imati nameru da posvetite više vremena voljenoj osobi, ali je pitanje da li će ona moći da se uklopi sa svojim obavezama.

VODOLIJA

Ako želite da rešite jednu problematičnu situaciju, verovatno ćete morati da neke stvari ispravljate u hodu i na brzinu. Doduše, sada vam to nije teško – samo da ovu obavezu skinete sa vrata. Blago manipulišete voljenom osobom.

RIBE

Danas će vam usluga ili podrška od strane kolege ili prijatelja u velikoj meri pomoći da prevaziđete jednu napetu poslovnu situaciju. Dan koji je odličan za izlaske i zabavne aktivnosti. Danas takođe možete upoznati i nekog ko bi vam se svideo na prvi pogled.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.