Astrolozi smatraju da svaka nova godina sa sobom nosi nove promene, na njih utiču nebeske sile i tako određuju dinamiku međuljudskih odnosa. Neke godine su sigurno uspešnije od drugih, pa pogledajte koji će horoskopski znaci sledeće godine biti bliži bogatstvu i sreći od drugih.

Naravno, to ne znači da će drugi imati lošu godinu, jednostavno, jedni su samo bliži finansijskom uspehu od drugih. Prema kineskom horoskopu, od početka 2024. neki znaci će imati podršku zvezda koja će im pomoći da ostvare svoje ciljeve. Međutim, treba da budu oprezni da ne zloupotrebe sreću – zapamtite da su razboritost i pažljiva analiza odluka pre preduzimanja važnih mera takođe deo procesa inteligentnog iskorištavanja prilika.

Zmaj

Prva tri meseca 2024. biće prekretnica u životima rođenih u godini Zmaja. Kao rezultat toga, ključno je da se ljudi pripreme za neočekivane događaje koji će, uprkos njihovoj anksioznosti, biti veoma prijatni. Zmaj uvek treba da zapamti da je izlazak iz zone udobnosti prilika da otvori nova vrata koja će ponuditi značajne nagrade u ne tako dalekoj budućnosti. Takođe, izgovore i sumnje treba ostaviti po strani; ne pomažu Zmaju da napreduje u ovom kritičnom periodu. Zmajevi shvataju da rizikovanje ne znači neuspeh, pa ako rizikuju 2024. sreća će biti na njihovoj strani.

Zmija

Zmija će biti jedan od najsrećnijih znakova u 2024. godini jer je Zmija veoma dobar prijatelj sa Zmajem u kineskom horoskopu, pa će je dobra energija pratiti tokom cele 2024. godine i donositi izuzetnu sreću osobama rođenim u ovom znaku. Zmija treba da iskoristi dodatnu energiju koju će morati da se bavi profesionalnim poslovima. U ovoj oblasti moći će da pokažu svoje sposobnosti i talente. Ovaj znak će moći da se čvrsto ustali i među svojim sledbenicima i kolegama naći će veliku pomoći podršku u svemu što postigne. Što se tiče osećanja, stari narativ bi mogao ponovo da se pojavi.

Majmun

Pošto je Majmun uvek spreman da se bori za svoje odluke, 2024. će biti godina značajnog rasta. Prema kineskoj astrologiji, majmun će biti veoma srećan u porodičnim brigama i poteškoćama vezanim za volje ne osobe, posebno sredinom 2024. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.