OVAN

Punom parom ćete prionuti na posao, u velikoj meri spremni da završite sa svim obavezama koje ste u prethodnim danima stavljali na stranu. Voljena osoba će primetiti da niste preterano raspoloženi za veliko društvo. Ćutljivi ste I povučeni.

BIK

Vreme je da donesete odluku o nastavku dogovora ili saradnje. Neke stvari vam se ne dopadaju i to sada postaje sve jasnije. Razmislite još jednom pre bilo kakvog presecanja. Emotivni partner se ne ponaša uobičajeno i to vam odmah izaziva sumnju.

BLIZANCI

Danas ste energični, a neki bi rekli čak i da previše potencirate na nekim stvarima. Jasno je da želite da uspešno rešite situacije koje su pred vama, ali nemojte preterivati i požurivati druge. U emotivnom segmentu je danas odlična situacija.

RAK

Imate osećaj da su vam se neke prilike izmakle iz ruku i možete biti razočarani razvojem situacije. Sačekajte da se sve razjasni, ne razmišljajte unapred. Komunikacija sa voljenom osobom vam danas unosi samo dodatni nemir i neraspoloženje.

LAV

U prvom delu dana ćete biti statični. Na svu sreću pa nemate nikakvih izazovnih situacija, jer je teško da biste se izborili sa njima na pravi način. Pravi je trenutak da povučete odlučnije poteze prema osobi koja vam se dopada. Sada je lako možete osvojiti.

DEVICA

Odlično se snalazite u poslovnim dešavanjima. Neko može pokušati da vam sitnicama upropasti dan, ali ovo je nešto što uspevate da prevaziđete. Spremni ste da sa više razumevanja pristupite voljenoj osobi, jer ste svesni da joj je potrebna vaša podrška.

VAGA

Imate osećaj da nemate pravo razumevanje ni od strane kolega ni od strane šefova. Ne budite nestrpljivi po nekim pitanjima, sačekajte pravo vreme za reakciju. U emotivnom delu je naglašena romantičnost i potreba za većim prisustvom partnera kraj vas.

ŠKORPIJA

Nekim situacijama možete biti iznenađeni, ali na pozitivan način. Itekako vam prija što vidite da se stvari rešavaju u onom pravcu koji vama odgovara. U emotivnom segmentu imate neke čudne reakcije i partner će biti zbunjen vašim ponašanjima.

STRELAC

Nemojte propustiti da završite sa obavezama, jer će vam već u narednim danima ovo zasmetati i napraviti problem. Budite angažovani. U emotivnom segmentu osećate zadovoljstvo, ali je to daleko od stabilnosti i posvećenosti koju priželjkujete.

JARAC

Dosta ste dobro raspoloženi i spremni da se posvetite obavezama. U poslu će vam sve ići od ruke lakše nego inače i možete čak priteći kolegama u pomoć kada završite sa onim što ste planirali. U emotivnom delu – zadovoljni ste odnosom sa partnerom.

VODOLIJA

Neraspoloženi ste, iako nemate pravih razloga za to. Muči vas što ne uspevate da se organizujete po nekim pitanjima. Manjak koncentracije. Razumevanje sa emotivnim partnerom je naglašeno. Izbegavaćete bilo šta što može da poremeti sklad.

RIBE

Odličan je trenutak da se pokrenete i aktivirate. Možete ostvariti prave dogovore i zainteresovati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Šta više, u poslovnom segmentu možete pokrenuti i zanimljivu komunikaciju sa kolegom ili nekim sa kim sarađujete.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.