Blizanci će DANAS morati da odlože planove sa voljenom osobom; Device prilično nestabilne na ljubavnom polju; Vage očekuje "fatalni" susret

Koji horoskopski znak će konačno rešiti nedoumice sa partnerom, a ko će imati komplikacija na poslu pa će morati da hitno traži pomoć kolega?

Ilustracija Foto: TataSerg/Shutterstock
Ilustracija Foto: TataSerg/Shutterstock
.

OVAN

Odličan je momenat da zatražite pomoć ili uslugu. I vi ćete moći da pomognete drugima, samo nemojte dozvoliti da zapostavite svoje obaveze. Danas se mogu dogoditi i zanimljiva poznanstva i susret sa osobama koje će privući vašu pažnju.

BIK

Sledi vam dosta važan razgovor sa osobom koju cenite i poštujete i čiji vam savet treba. Ne ustručavajte se i da predložite neke svoje ideje. Emotivno je dosta korektan dan, mada ćete vi povremeno praviti dramu bez pravih razloga.

BLIZANCI

Uglavnom vam situacije danas idu na ruku, ali ćete se dosta nervirati i žuriti. Imate planove sa emotivnim partnerom, ali će oni verovatno morati da budu odloženi ili zbog poslovnog segmenta ili zbog susreta sa starim prijateljem.

RAK

Energija ovog dana vam baš i ne odgovara, nervozni ste i imate obaveza preko glave. Žurite jer imate i lične stvari koje morate da završite. Ni drugi deo dana nije bolji – lako može doći do rasprave sa emotivnim partnerom, bez pravih razloga.

LAV

Potrebne su vam osobe koje bi mogle da vas podrže i pomognu vam da realizujete ono što ste planirali. Pokušajte kod nekog od starijih kolega – izaći će vam u susret, ali će vas malo smoriti pričom. Odnos sa voljenom osobom je dosta korektan.

DEVICA

Očekujte da se danas naradite (ali i iznervirate) za sve pare. Taman završite sa jednim poslom, a naredni vas već čeka. Pokušajte da se organizujete. U emotivnom segmentu – preokreti i iznenađenja. Komunikacija vam je promenljiva.

VAGA

Kod vas je jak tempo do kraja dana. Nemojte se nervirati i ne lomite se bez razloga – sve ćete stići da završite i odradite na vreme. Danas vam se čak može dogoditi i jedan „fatalni“ susret. U vama će se vrlo lako probuditi zainteresovanost i strast.

ŠKORPIJA

U poslovnom segmentu danas ništa ne funkcioniše. Ako biste malo smanjili nervozu i nestrpljivost, možda biste lakše izašli na kraj sa svim situacijama. Ako trebate da se vidite sa emotivnim partnerom, pokušajte da ne „ujedate“ za svaku sitnicu.

STRELAC

Iako je ovaj dan užurban i naporan, ipak možete uraditi mnogo toga, možda i više od onoga što ste planirali. Sigurno je da vam ni u jednom momentu neće biti dosadno. Kontakti sa mnogo ljudi, pa je moguće da se provuče i novo poznanstvo.

JARAC

Danas će se pokrenuti bitna pitanja u poslu. Moguće je da vam sleduje jedan važan dogovor ili sastanak. Bićete jako nervozni, pokušajte da malo iskulirate. Razgovor sa voljenom osobom sada može rešiti neke nedoumice.

VODOLIJA

Danas ni vi sami ne znate šta hoćete. U jednom trenutku ste veseli i raspoloženi, otvoreni za saradnju....dok već u drugom kao da tražite čarku i da se nadmudrujete. Možda bi bilo najbolje da popodne provedete sami – da se smirite i opustite.

RIBE

Vi brinete neke svoje brige i itekako je moguće da ćete se sklanjati od kontakata sa kolegama. Ako vas budu čačkali, više je nego verovatno da će iščačkati burnu reakciju. Razmišljate o emotivnom životu i ne znate šta i kako na dalje da uradite.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com