Bikovima OVOG PETKA sve na poslu funkcioniše dobro; Strelčevima predstoji flert; Ribe će biti romantično raspoložene

Šta su nam zvezde pripremile ovog petka?

Foto: eldar nurkovic / Shutterstock
Foto: eldar nurkovic / Shutterstock
.

OVAN - Danas ste pravi inicijator, vođa, ali i pomalo impulsivni. Ovu energiju iskoristiite na promišljen način, pokrenite i sebe, ali i druge. Dan je odličan za nova poznanstva i za susret sa osobom koja bi vas mogla osvojiti na prvi pogled.

BIK - Malo ste zabrinuti zbog odnosa sa nadređenima i zato što imate problem sa realizacijom planova, ali i pored ovoga sve vezano za posao funkcioniše više nego dobro. Dan je naporan u emotivnom smislu, nesuglasice i nerazumevanje.

BLIZANCI - Moguće je da vam se neko iz poslovnog okruženja popeo na vrh glave primedbama pa niste mogli da odolite da mu ne kažete reč dve…..onako kako samo vi to umete….Više ste u fazonu da se vidite sa prijateljima nego sa voljenom osobom.

RAK - Dosta užurbani trenuci i čini vam se da sve završavate u poslednjem trenutku. Nekako se razmimoilazite sa ljudima sa kojima sarađujete i smeta vam što postoji nerazumevanje. Teško izlazite na kraj i sa ponašanjima voljene osobe.

LAV - Smatrate da je neko iz bliskog poslovnog okruženja prekoračio granice u ponašanju prema vama. Pokušavaćete da ne odreagujete, ali niste zadovoljni i moguće je da nećete uspeti da prećutite. Tenzija sa voljenom osobom.

DEVICA - Dobijate povoljne vesti ili papire koje ste očekivali. Sada je vreme da razradite strategiju na dalje. Drago vam je što je voljena osoba prihvatila vaš predlog. Lako ćete prevazilaziti povremene nesuglasice u odnosu sa njom.

VAGA - Pomalo ste nestrpljivi, impulsivni i ne možete da sačekate da stvari u poslovnom segmentu funkcionišu nekim svojim tempom, već pokušavate da ih na silu pogurate. Nešto lošiji odnosi sa bračnim partnerom, osećate se distancirano.

ŠKORPIJA - Odlični kontakti i sa poslovnim partnerima, ali i sa kolegama. Sve funkcioniše, možete samo povremeno imati manju problematiku oko dogovora sa emotivnim partnerom ili simpatijom. Moguće je da nećete uspeti da se uklopite.

STRELAC - Dan je dobar za dogovore. Ovo ćete umeti da iskoristite kroz komunikaciju sa novim saradnikom, ali ćete isto tako dobro funkcionisati i što se emotivnog dela tiče. Danas su moguća nova poznanstva, interesantni ljudi, flert.

JARAC - Pomalo ste napeti zbog velikog broja obaveza koje su pred vama. Potrebno je da se maksimalno skoncentrišete i organizujete. Čekate završetak bitne papirologije. Nerazumevanje sa nekim ko vam je drag ili sa emotivnim partnerom.

VODOLIJA - Umete biti suviše impulsivni i arogantni prema onima sa kojima sarađujete. Nemojte svojim postupcima kvariti atmosferu u poslovnom okruženju. Bićete sarkastični i u odnosu sa voljenom osobom, jer vam dosađuje svojim zahtevima.

RIBE - Uzalud pokušavate da ubedite neke ljude argumentima i da im skrenete pažnju da stvari ne rade kako treba. U jednom trenutku ćete shvatiti da uzalud trošite svoje vreme i živce. Romantično i strasno raspoloženje.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com