Bikovima će ovog utorka partner da bude u DRUGOM PLANU, dok Rakovima neplanirani TROŠKOVI mogu da opterete budžet!

Vodolijama se danas uopšte ne radi, a Ribama sitnica može da izazove raspravu sa partnerom...

Olga Savić  |  
Foto: Andrii Yalanskyi/Shutterstock
Foto: Andrii Yalanskyi/Shutterstock
.

OVAN

Planovi ne idu onako kako ste očekivali, pogotovo ako se vezuju za inostranstvo i strane firme. Teško je ostvariti pravu komunikaciju sa saradnicima, nesporazumi. Partner od vas očekuje više nego što ste u mogućnosti da ispunite.

BIK

Vaš trud i angažovanje su neosporni, ali nemojte očekivati da će saradnici i nadređeni umeti da to prepoznaju na pravi način. Uzalud očekujete da drugi sami uvide vaše vrednosti. Bolji kontakt danas imate sa prijateljima, partner je u drugom planu.

BLIZANCI

Previše obaveza stvara vam nervozu, pogotovo što se niti kolege niti saradnici angažuju oko toga da vam pomognu. Nesporazumi, nefokusiranost – mogu obeležiti ovaj dan. Emotivni partner vas nervira svojim nehajnim ponašanjem i nerazmišljanjem.

RAK

Previše se opterećujete sitnicama i svakim detaljem kada su obaveze u pitanju, a izuzetno vas nervira što kolege uopšte ne vode računa o tome. Neplanirani troškovi mogu opteretiti vaš budžet. Sa partnerom postoji nerazumevanje i distanciranost.

LAV

Olako se odnosite prema finansijama i danas možete potrošiti preko svakih granica. Nezadovoljstvo nekim saradničkim, kolegijalnim ili partnerskim odnosima. U ljubavi, rasprava oko sitnica može lako eskalirati i prerasti u ozbiljan problem.

DEVICA

Ništa ne uspevate da završite na vreme, a situacije na poslu definitivno ne idu po planu. Nesporazumi u komunikaciji sa bliskim saradnicima ili kolegama. Napetost u ljubavnim odnosima, pogotovo ako imate osećaj da voljena osoba nešto krije od vas.

VAGA

Obaveza je previše i danas ne znate na koju ćete pre stranu da se okrenete. Takođe, prevelika žurba može dovesti do toga da bitne detalje preskočite ili da pravite greške. Partner trenutno nije raspoložen za iole ozbiljniju i svrsishodniju komunikaciju.

ŠKORPIJA

Pogrešni potezi dovode do finansijskih gubitaka. Nešto kao da vam danas izbija pare iz džepa. Komunikacija sa saradnicima je napeta. U ljubavi – prilično ste zadovoljni, ali vam smeta to što se partner u nekim situacijama ponaša prezahtevno.

STRELAC

Privatne obaveze ili situacije vezane za ukućane mogu vam oduzimati dosta vremena i donositi nemir – pa je pitanje kako ćete uspeti da obavite poslovno ono što se očekuje od vas. Kolege nemaju razumevanja za vas. Emotivno – izazovi.

JARAC

Nije dobar trenutak da baš danas pokrećete ozbiljnije poslovne ili finansijske akcije. Sačekajte još koji dan. Ukoliko vodite poslovne pregovore – oni će biti kompleksni i zahtevni. Oscilacije u odnosu između voljene osobe i vas.

VODOLIJA

Koliko god imali ili nemali obaveza – ovog dana vam se uopšte ne radi. Imaćete takođe česte distrakcije kroz kontakte sa ljudima koji vam oduzimaju dosta vremena i energije. Odnos sa voljenom osobom je dobar, ali vas neke situacije iritiraju.

RIBE

U raskoraku ste sa vremenom jer je i poslovnih i privatnih obaveza previše i teško je odrediti prioritete. Sa saradnicima danas teško ostvarujete kvalitetnu komunikaciju. U emotivnim relacijama treba biti oprezan – sitnica može izazvati raspravu.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com