Bikovi će OVOG PONEDELJKA imati dosta distrakcija; Device su vrlo kritične prema drugima; Blizancima ništa ne ide po planovima

Šta početak radne nedelje donosi svakom pripadniku zodijaka?

Foto: fizkes / Shutterstock
Foto: fizkes / Shutterstock
.

OVAN - Preuzeli ste na sebe više nego što možete da odradite. Poslovno je ovo zahtevan dan nakon kojeg ćete biti mentalno iscrpljeni. Aktuelna su flertovanja i tajna komunikacija. Partner se ponaša zahtevno prema vama.

BIK - Dosta distrakcija, dosta situacija koje morate rešavati u hodu. Trudite se da svoj deo posla završite na vreme i jako vam smeta što vas ovo odvlači od posla ili dekoncentriše. Pokušavate da sakrijete koliko ste zainteresovani za nekog.

BLIZANCI - Dosta nervoze, jer ste očekivali da ćete danas jednu obavezu ili projekat privesti kraju a ništa ne ide po planovima. Malo ste ćutljiviji nego inače u kontaktu sa voljenom osobom, pa se druga strana pita šta se sa vama dešava.

RAK - Nekog sa posla sa kim ste inače bliski morate kritikovati zbog propusta i nemarnosti. Iako vam ovo teško pada, smatrate da je vreme da se usredsredi na svoje obaveze. Nerazumevanje danas između vas i voljene osobe.

LAV - Smatrate da možete ostvariti dobar dogovor, ali vam se nikako ne ukazuje prilika da to završite. Vi želite brzo, ali druga strana odugovlači. Ne odustajete od toga da pokrenete priču sa nekim ko vam je jako interesantan.

DEVICA - Neko će vam zamerkama pokvariti raspoloženje. Doduše, i vi umete biti vrlo kritični prema drugima, pa nemojte zameriti što vam uzvraćaju istom merom. Promenljivo raspoloženje prema partneru posledica je nemira u vama.

VAGA - Sigurni ste da radite neke stvari na pravi način pa vam nije jasno zašto ne dobijate očekivani rezultat. Ne verujete pojedinim kolegama ili saradnicima, čini vam se da nešto kriju od vas. Oprezno sa novcem! Šarmirate nekoga na poslu.

ŠKORPIJA - Provocirate kolege bez pravog razloga. Danas ste zajedljivo raspoloženi i niko neće promaći vašem britkom jeziku. No, problem je što ni sa voljenom osobom nećete biti mnogo drugačiji. Pitanje je da li će to ona moći da toleriše.

STRELAC - Mislite da vam se otvara šansa da iznesete jedan svoj predlog. Obratite pažnju na detalje onoga o čemu imate nameru da pričate, ne idite na razgovor nepripremljeni. Odlično raspoloženje i razmišljanje o voljenoj osobi.

JARAC - Jedan od poslovnih saradnika ima sluha za ono što vi želite da pokrenete. Danas ćete imati dobru komunikaciju sa ovom osobom i saslušati i savete koje ima. U susretu sa voljenom osobom pokažite više opuštenosti i dobre volje.

VODOLIJA - Promena koju želite da pokrenete u jednom dogovoru ne funkcioniše, koliko god da se vi trudite. Ne možete da usaglasite interese i možda je najbolje da priču ostavite za drugi dan. Pomalo ste isključivi prema partneru.

RIBE - Misli vam beže a obaveza je preko glave. Teško ćete izaći na kraj sa svime, ali energija vam je u porastu, pa ćete se kako-tako boriti. Opustite se i prihvatite poziv za susret od jedne osobe koju od skoro poznajete. Biće interesantno.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com