Bikove ovog utorka sa partnerom očekuje mešavina STRASTI i tenzije; Device će biti ZABRINUTE zbog finansija, a OVAJ znak će biti nervozan!

Ovnovi svojim postupcima mogu neprijatno da iznenade voljenu osobu...

Olga Savić  |  
Foto: vchal/Shutterstock
Foto: vchal/Shutterstock
.

OVAN

Danas ćete funkcionisati na dva načina – ili ćete ćutati i raditi... ili ćete pak biti preterano nervozni i jedva čekati da vam neko nešto kaže da biste mogli da mu odbrusite. Svojim postupcima možete neprijatno iznenaditi voljenu osobu.

BIK

Napetost u odnosu sa onima sa kojima dolazite u kontakt je evidentna. Možete se previše truditi oko nekih dogovora, što će proizvesti kontraefekat. Ne požurujte ni ljude, ni situacije. Sa voljenom osobom – mešavina strasti i tenzije.

BLIZANCI

Sto puta su vam neke osobe obećale pa ne ispunile i ista situacija će se ponoviti i danas. Ne reagujte, bolje ih iskulirajte u potpunosti. U emotivnom segmentu je dobar dan kada su strasti u pitanju, ali komunikacija će ići loše.

RAK

Previše primate k srcu neke situacije, previše lično shvatate primedbe ili kritike od strane saradnika. Danas ste pogotovo previše osetljivi. Ni u odnosu sa voljenom osobom nećete moći da prikrijete koliko vam neke stvari smetaju ili vas pogađaju.

LAV

Čini vam se da vaši planovi, koliko god oni bili dobri, uvek u poslednjem momentu dožive zastoj ili pak morate da jurite da biste sve završili na vreme. Malo vas umara sve ovo. Sa voljenom osobom ste čas u ljubavi, čas u nekim besmislenim raspravama.

DEVICA

Zabrinutost zbog finansijskog segmenta, ali i veliko razmišljanje kako da odnos sa jednom osobom vratite na normalno funkcionisanje. Ne želite da sebi stvarate neprijatelje u radnoj sredini. Neko u vama izaziva velike strasti i često razmišljate o ovoj osobi.

VAGA

Vi biste na jednu stranu, ali vas dnevne situacije guraju na drugu. Nervozni ste zbog ovoga i trebali bi da izbegavate sukobljavanje sa onima sa kojima sarađujete. Emotivno – čas vi pravite problem, čas voljena osoba. Malo će mira biti danas.

ŠKORPIJA

Toliko se možete pogubiti u planovima i zamislima, da ćete propustiti da uradite ono što imate od obaveza. Ne uspevate da nađete zajednički jezik kada je dogovor sa partnerom ili sa osobom koja vam se dopada u pitanju. Neko se mora prilagoditi.

STRELAC

Neke finansijske pogodnosti ili prilike vam se mogu izmaknuti iz ruku ukoliko budete suviše čekali i oklevali. Takođe – moguće je da ćete se istrošiti više nego što ste planirali. Pokušavate da pronađete način da poboljšate komunikaciju sa partnerom.

JARAC

Evidentno je razmimoilaženje u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima. Potrebno je pronaći kompromis. Napete situacije u odnosu sa voljenom osobom – oboje umete da se inatite i tvrodglavite i kada treba i kada ne treba.

VODOLIJA

Čas ste u super raspoloženju, čas dramite. Kolege mogu biti iznenađene vašim promenama raspoloženja i neće znati kako da se postave prema vama. Potrebno vam je da se rasteretite malo, ili se odmorite ili izduvajte mozak kroz šetnju ili fizičke aktivnosti.

RIBE

Danas ćete uglavnom samo otaljavati ono što imate od obaveza. Moguće je da ćete se čak truditi da usporavate sebe, jer ne želite da vam nakače još poslova. Emotivno niste zadovoljni – svi vaši planovi za danas će morati da se prolongiraju.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com