ASTRO ZA UTORAK: Ribe "privatnici" će dobiti dobar poslovni predlog; Lavovima će trebati vreme da se saberunakon iznenadnog poziva

Astro predviđanja za uotrak, 9. avgust:

Foto: Cast Of Thousands/Shutterstock
Foto: Cast Of Thousands/Shutterstock
.

OVAN

I danas će vas pratiti mnogo dešavanja i obaveza koje čekaju samo na vas. Nervoza je prisutna, nemojte insistiranjem na nečemu da izazovete stresne situacije i sebi i drugima. Voljena osoba vas može optužiti ili ljubomorisati bez povoda.

BIK

Puno iznenadnih situacija, od kojih će neke biti izuzetno pozitivne, ali bi vas pojedine mogle i iznervirati. Pripremite se da sve što dođe rešavate u hodu. Danas je moguće flertovanje preko posla. U svakom slučaju – ovo će biti zanimljiv I brz dan.

BLIZANCI

Kolege koje su na radnom mestu duže od vas danas će pokušavati da vam „sole pamet“ i uče vas poslu. Ne budite zajedljivi, već saslušajte – možda imaju i ponešto pametno da kažu. Iznenadan poziv od starog prijatelja ili nekoga koga dugo niste videli.

RAK

Uzbudljiv dan je pred vama, što znači da će vam dosta toga ići na živce. Neki kućni problemi, nemogućnost da se dogovorite sa partnerom, a čini mi se da će se i neko od prijatelja pokazati nekorektno. A na poslu ćete morati da žurite..

LAV

Neke vesti ili poziv stižu neočekivano, toliko da će vam trebati vremena da saberete utiske. Ovo su svakako dobre novosti, ali će vas prodrmati. Sa emotivnim partnerom strast, a slobodni se danas mogu upustiti u neobaveznu avanturu.

DEVICA

Pred vama je plodonosan dan. Vi ćete biti na visini zadatka, lako završavati obaveze, a povremena nervoza od strane saradnika će se odbijati od vas. U ljubavi ne razmišljajte preterano, prepustite se osećanjima i strastima.

VAGA

Svesni ste da se neko od saradnika ne ponaša korektno, ali nemate nameru da se svađate i raspravljate. Okrenućete se obavezama. U emotivnom segmentu će biti nezaboravnih momenata. Lako osvajate pojavom, flertovanje i dobra zabava.

ŠKORPIJA

Danas je bitno da donesete odluku u vezi posla, ali veći deo dana ćete se lomiti, jer niste sigurni šta da uradite. Pokušajte da se povučete od obaveza da biste mogli da razmislite. Niste sigurni kako da odreagujete na udvaranje jedne osobe.

STRELAC

Danas imate odličnu podršku od strane onih sa kojima sarađujete, i svakako će vam to biti od velike koristi, jer imate dosta toga što morate završiti. Odnos sa emotivnim partnerom neće biti najbolji, a u večernjim satima je moguća i prepirka.

JARAC

Postavićete se dosta odlučno i danas možete završiti obaveze koje imate, ali stići da obavite i privatne poslove. Ne oklevajte da pokrenete komunikaciju koja vam je bitna, bez obzira da li se vezuje za posao ili emociju. Angažujte se.

VODOLIJA

Nepoverljivi ste prema nekim predlozima i neodlučni šta da uradite. Definitivno ne biste trebali da žurite po ovom pitanju. Smeta vam što se trudite oko nekog, a ta osoba vam ne odgovara na pozive i poruke i izgovara se zauzetošću.

RIBE

Privatnici će dobiti dobar poslovni predlog. Dan sa dosta obaveza i situacijama koje će sustizati jedna drugu. Dobar je za porodične relacije, a sada biste mogli da sa voljenom osobom pokrenete i neka pitanja koja vas muče.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com