ASTRO ZA SREDU: Bikove očekuje BURAN DAN na poslu; Lavovi neće biti raspoloženi za PARTNERA, a OVOM znaku se 'smeši' TAJNI SUSRET!

Pred Rakovima je danas poslovno naporan, ali emotivno odličan dan!

Olga Savić  |  
Ilustracija; Foto: PERO studio/Shutterstock
Ilustracija; Foto: PERO studio/Shutterstock
.

OVAN

Radni dan će biti pod nervozom, naročito ako očekujete bitan poziv ili kontakt sa saradnicima. Nešto više tenzija sa šefovima. Naglašeno ste tvrdoglavi I sve vam smeta. Emotivna uzburkanost – moguće je da ćete dobiti poziv od nekoga iz emotivne prošlosti.

BIK

Danas burno na poslu. Napetost među saradnicima, kolegama, moguće je da vi nećete biti direktno uključeni, ali ćete svemu ovome prisustvovati. Zadržite smirenost i prisebnost. Ne analizirajte previše osobu koja vam se dopada, ili želite nastavak komunikacije ili ne...

BLIZANCI

U poslovnom segmentu ste kao osica, ubadate rečima na sve strane, i to pogađate baš tamo gde boli. Ovo lako može otići u svađu sa saradnicima, a to ne želite. Iskulirajte malo. Emotivni partner će sa vama teško danas izaći na kraj, biće mu potrebno mnogo strpljivosti.

RAK

Jedan od kolega se konačno udostojio da vam pomogne po pitanju nekih obaveza, i to onda kada je postalo evidentno da ne možete završiti na vreme ono što ste preuzeli. Poslovno naporan, ali emotivno dobar dan, kada trebate biti otvoreni prema partneru i reći šta vam smeta.

LAV

Sve ono što ste planirali za danas će odmah od jutarnjih časova doći na preispitivanje. Neočekivane situacije sada vam kvare sve dogovore. Ukoliko možete, uklopite se, ukoliko ne – bolje ostavite za drugi dan. Emotivno ste danas statični i niste baš raspoloženi za partnera.

DEVICA

Nervoza će biti prisutna samo u prepodnevnim satima, već posle toga ulazite u fazu kad možete da predahnete u poslovnom segmentu. Jaka pozitivna energija je naglašena u emotivnim odnosima i potrudićete se da provedete lepe trenutke sa voljenom osobom.

VAGA

I kod vas postoji nervoza, moguće čak i blaža rasprava sa nadređenom osobom. Ne inatite se, pokušajte da budete taktičniji. U vrlo ste podsticajnom i strasnom raspoloženju i jedva ćete čekati na susret sa emotivnim partnerom. Mogućnosti i za tajni susret.

ŠKORPIJA

Jak kontakt sa nekim ko vam je poslovno važan, moguće je da je osoba iz drugog grada ili stranac. Danas se prisećate emotivne prošlosti i možda nećete odoleti iskušenju da tu osobu i kontaktirate, onako bez razloga, čisto da se podsetite zajedno nekih lepih trenutaka.

STRELAC

Naporan dan, mada nećete proći loše. Neke situacije sa kolegama će brzo buknuti, ali se brzo i smiriti. Danas je bitno da budete taktični u kontaktu sa voljenom osobom, jer je lako možete nenamerno isprovocirati. Vrlo dobro znate koje su joj slabe tačke, zato ne čačkajte....

JARAC

Promenljiva dešavanja u poslovnom segmentu. Red dobrih, red loših informacija. Neke poslovne prilike se mogu otvoriti pred vama, ali nećete biti sigurni da li da se uključujete u sve ovo ili ne. Bolja je situacija u ljubavnim odnosima, mada vas partner može prilično nezgodno „čačnuti“ nekim rečima.

VODOLIJA

Poslovni partner danas ima ponudu koju ćete teško odbiti, mada to znači da ćete dodatno natovariti obaveze sebi na vrat. Sa emotivnim partnerom je danas odlična komunikacija i možda biste na dnevni red mogli da iznesete neka pitanja koja su vam bitna.

RIBE

Nervoza u prepodnevnim satima na poslu, ali ćete zato uspeti da na brzinu odradite obaveze koje niste ni planirali. Danas može biti lepih iznenađenja u ljubavnoj sferi. Mogućnost novog poznanstva ili jače komunikacije sa osobom koju ste od skora upoznali.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com