OVAN

U prvom delu dana ste povučeniji, možda nesigurni kako da nastupite u nekim situacijama. U popodnevnim i večernjim satima ste već "svoji“ sto odsto, pa je ovo vreme da se aktivno bacite i u neku zanimljivu komunikaciju ili flertovanje.

BIK

Potrebno vam je više samopouzdanja u poslovnom segmentu. Budite svesni da dobro radite i da nema potrebe da se ustručavate u nekim situacijama. U misli vam se uvukla osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Još uvek niste sigurni da li da povučete prvi potez.

BLIZANCI

Ubeđeni ste da ste u pravu po nekim pitanjima i nećete dozvoliti da drugi podrivaju vaše samopouzanje. Ne nastupajte suviše agresivno u kontaktima sa ljudima koji ne poznaju vaš temperament. Impulsivnost danas može na kratko poremetiti i vaše emotivne relacije.

RAK

Nadređeni vas požuruju da neke obaveze završite što pre. Ubeđeni ste da ćete stići na vreme, ali ste svejedno nervozni i radite pod pritiskom. U odnosu sa voljenom osobom pokažite više pažnje i posvećenosti. Nemojte dozvoliti da vaša nervoza utiče na odnos sa partnerom.

LAV

Danas vam je komplikovano da uskladite sve poslovne obaveze. Neke dogovore ćete morati da pomerite i da prolongirate ono što ste obećali. Emotivni partner pokazuje veliko razumevanje prema vašim poslovnim obavezama, ali želi vreme i za sebe.

DEVICA

Danas ste prilično nervozni, nesigurni da li ćete sve uspeti da odradite na vreme. Nešto što je izgledalo kao lagano, počinje da se komplikuje a vi ste u brzini skloni i da dodatno napravite grešku. U odnosu sa voljenim bićem trudićete se da budete opušteni i raspoloženi.

VAGA

Nemojte se danas nadati pomoći od strane kolega, jer je više nego verovatno da će vas u iskulirati i ostaviti da se sami snalazite, kako god znate i umete. Prilikom susreta sa voljenom osobom bićete malo umorni i iscrpljeni. Ipak, strast će funkcionisati kako treba.

ŠKORPIJA

Teško ćete se u prvom delu dana fokusirati. Imate važne razgovore koje morate da obavite i ne možete da se usredsredite ni na šta drugo. U emotivnom segmentu bićete zadovoljni tek u večernjim satima, kada vam emotivni partner posveti pažnju koja vam je potrebna.

STRELAC

Poslušajte korisne savete koje vam neko od kolega ili saradnika daje. Takođe, neko vam može pribaviti informacije koje su vam bitne ili vam učiniti uslugu. U kontaktu sa voljenom osobom uporno izbegavate pitanja na koja sada ne želite da odgovarate.

JARAC

Neko će vas danas ometati u poslovima koje morate obaviti. Moguće je da nećete biti u mogućnosti da napravite dogovor koji se zamislili. Neko pokušava da vam nametne svoj način rada. Nećete biti raspoloženi za velike priče sa partnerom. Dovoljan je samo zagrljaj i prisustvo.

VODOLIJA

Stvari koje su vam bitne završićete već u prepodnevnim satima, a onda se truditi da se ili sklonite sa posla ili da se pretvarate da ste previše zauzeti, da ne biste morali da vodite beskorisne razgovore sa nekim dosadnim kolegom ili saradnikom. Popodne i veče ste rezervisali za prijatelje ili za odmor.

RIBE

Bićete u poslu preko glave u prepodnevnim satima. Moguće je da će i neke situacije iskakati koje će vas dodatno ometati da poslu pristupite mirno i opušteno. Neko pokušava da vas animira i zainteresuje za sebe, ali vi trenutno imate samo obaveze na pameti.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.