OVAN

Iskreno se nadam da nemate nekih poslovnih obaveza tokom ovog dana, jer ovaj dan je kao stvoren samo za ljubav, zabavu I druženje. Zbrišite sa posla, uhvatite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju, uživanciju, razgledanje izloga.

BIK

Dan za porodicu, za ukućane, za one koje volite i želite oko sebe. Dobro će funkcionisati poslovni segment jedino ako ste privatnik. Druženje sa dragim ljudima diže vam raspoloženje I donosi pozitivnu energiju. Osećate se dobro.

BLIZANCI

Evidentno je da ste pomalo umorni od dešavanja u radnoj nedelji, ali nemojte se zatvoriti u kuću I ovaj dan iskoristiti samo za odmor I kunjanje. Pustite da vas emotivni partner ili prijatelji pozitivno prodrmaju i odvuku vas u neki provod.

RAK

Dan je dobar za porodicu I za lepa dešavanja sa ukućanima. Ne, nije dobar da krenete sa spremanjem i čišćenjem jer ćete na to potrošiti ceo dan i propustiti priliku da se opustite i odmorite mozak. Makar popodne iskoristite za uživanje sa partnerom.

LAV

Vi ste se danas ratrčali na sto strana. Kao da je sav onaj zastoj koji ste osećali tokom cele prethodne sedmice prevaziđen, a vi ne znate gde ćete pre. Prvo sedite, napravite prioritete, pa onda delujte. Mogu se danas i neke poslovne sitnice odraditi, i to onako – baš kako treba.

DEVICA

Neke poslovne situacije koje niste uspeli da privedete kraju tokom radne nedelje sada možete obaviti. No, mnogo je bolje da ovaj dan iskoristite za organizaciju provoda ili izlaska u prirodu jer vam je jako potrebno opuštanje. Emotivno – korektno.

VAGA

Nemojte da se rasplinete u moru planova i da na kraju ne završite ništa. Ne možete odjednom na više strana, odrađujte jednu po jednu stavku koju ste zacrtali. Na taj način ćete ostvariti najbolje rezultate i maksimalno iskoristiti pogodnosti i šanse ovog dana.

ŠKORPIJA

Vi se danas osećate prilično razvučeno. Imate obaveza i u poslovnom, ali i u privatnom segmentu, i niste sigurni na koju ćete pre stranu. I jedno i drugo pitanje je prilično važno i nisam sigurna kako ćete uspeti da se uklopite u sve. Verovatno ćete vrlo uspešno sebe do maksimuma iscrpeti.

STRELAC

I vi imate mnogo planova danas, ali vam okolnosti idu na ruku, pa je više nego verovatno da ćete sve uspeti da ostvarite. Obavićete i jedan deo poslovnih obaveza i to vrlo uspešno. Emotivno funkcionišete savršeno i dan je pogodan i za susrete sa voljenom osobom, ali I simpatijom.

JARAC

Vi ćete i ovaj dan iskoristiti prvenstveno za poslovne aktivnosti, ali je definitivno sigurno da vam sledi i priliv novca. Savršeno vreme za sve ono što želite da postignete, pa nemojte zanemariti ni emotivni deo. Stoje vam jako dobri momenti sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Morate se angažovati i u poslovnom segmentu, i to oko nekih dogovora koji su ostali nezavršeni. Bićete malo nervozni jer vam se čini da druga strana postavlja komplikovane uslove, a vi biste da ovo što pre obavite. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite planove sa emotivnim partnerom.

RIBE

A mislili ste da je pred vama jedan miran dan. Pa bojim se da nema ništa od toga, jer će vas pritisnuti poslovnim obavezama. Sve ono što ste isplanirali, moraćete da pomerate ili da u potpunosti odložite. Malo je verovatno da ćete uspeti da odvojite vreme za voljenu osobu.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.