ASTRO SREDA: Vage priželjkuju više razumevanja i pažnje od partnera; Lavovima sledi prilično romantičan dan, a Jarčevi...

Kome će danas biti lep dan, ko će imati poteškoće sa finasijama a ko će dan provesti u društvu najmilijih, otkrivaju vam zvezde!

Olga Savić  |  
Ilustracija Foto: Drazen Zigic/Shutterstock
Ilustracija Foto: Drazen Zigic/Shutterstock
.

OVAN

Neke napete momente ste ostavili iza sebe, ali vas još uvek drmaju nervoza i stres, jer je količina obaveza velika, a vaši rokovi za završetak kratki. Odnos sa voljenom osobom je podsticajan i može vam doneti izuzetno strasne momente.

BIK

Iako teškom mukom i sa mnogo strpljenja, uspevate da se uskladite sa saradnicima. Možda nećete biti u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali je sada tako kako je. Svesni ste da ste napravili neke greške ili propuste u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Poslovni saradnik vas je „pritisnuo“, a možda i iskritikovao zbog kašnjenja sa obavezama. Ne bunite se, jer ste apsolutno svesni da je u pravu. Odradite ono na šta ste se obavezali. Prijaće vam kontakt sa voljenom osobom, jer ćete se rasteretiti i opustiti.

RAK

Maksimalno ste posvećeni obavezama, iako ne osećate elan i podsticaj za rad. Ovo je neraspoloženje i statičnost prolaznog karaktera, kako dan bude odmicao, osećaćete se bolje. U emotivnim relacijama – pokažite poštovanje prema voljenoj osobi.

LAV

Niste sigurni kako bi trebalo da postupite u jednoj poslovnoj situaciji, koja je dosta zbunjujuća po vas. Savetuje vam se da sačekate da se neke stvari razbistre. U emotivnim relacijama ovo može biti divan, ispunjen nežnošću i romantikom dan.

DEVICA

Danas su vam nametnute velike obaveze i odgovornosti, i na poslovnom i na porodičnom planu. Pitanje je koliko ćete imati vremena, strpljenja i volje da funkcionišete odjednom na više strana. Mogućnost za novo poznanstvo i interesantne kontakte.

VAGA

Vrlo značajan kontakt ili susret. Ako vam zatreba savet ili pomoć, slobodno se obratite starijem kolegi ili osobi koju smatrate autoritetom po nekim pitanjima. Želeli biste da voljena osoba pokaže više razumevanja prema vašim problemima.

ŠKORPIJA

Vaši su planovi ozbiljni a otvoriće vam se i mogućnost da dobijete jaku poslovnu ponudu. Pokušavate da uspostavite bolji kontakt sa kolegama i bliskim saradnicima. Problem emotivne prirode je prilično beznačajan, samo ste ga vi u svojoj glavi preuveličali.

STRELAC

Znate tačno šta je ono što trebate da uradite i nećete dozvoliti da vam bilo ko pokvari koncepciju. Posvećujete punu pažnju obavezama, ali i osobama sa kojima sarađujete. Odličan dan za emotivne kontakte. Dobro raspoloženje.

JARAC

Još jedna obaveza, i to onda kada već ne znate „gde udarate“. Udahnite duboko i spremite se da budete maksimalno fokusirani na ono što radite. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi. Niste sigurni šta vam je činiti kada je ona u pitanju.

VODOLIJA

Ponašate se korektno i prijateljski, naročito prema osobama koje dolaze da potraže vašu pomoć i savet. Moguće je da ćete malo likovati zbog toga što se pokazalo da ste u nekim pitanjima bili u potpunosti u pravu. Emotivno – dobar dan.

RIBE

Bila vam je potrebna podrška od strane nadređene osobe, ali je malo verovatno da ćete je tokom ovog dana i dobiti. Niste spremni da se ubeđujete, pa ćete odustati od cele priče. Dobar kontakt i komunikacija sa osobom preko posla ili društvenih mreža.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com