ASTRO SREDA: Bikovi i Rakovi će konačno uživati sa partnerom; Vage su danas posebno raspoložene za svađu!

Da li je pred vama sadržajan dan sa mnogo šansi i novih poznanstava ili ne tako jednostavan, otkriće zvezde!

Olga Savić  |  
Ilustracija Foto: Anetlanda/Shutterstock
Ilustracija Foto: Anetlanda/Shutterstock
.

OVAN

Iako će se kroz poslovno okruženje provlačiti napeta energija, dogovori mogu biti postignuti. Brzo razmišljate i lako ćete moći da nađete izlaz. Dan je odličan u emotivnom segmentu i za zauzete, ali i za slobodne. Dobar provod, nova poznanstva.

BIK

Osobe sa kojima ste u poslovnom kontaktu mogu vam izaći u susret po pitanju vaših predloga ili ideja. Postoji mogućnost i za dogovore i poslovne saradnje. Dosta bolje raspoloženje prema emotivnom partneru. Primećujete da se strast vraća u vaš odnos.

BLIZANCI

Dosta ste motivisani i imate veliku inicijativu kada su dogovori sa saradnicima u pitanju. Na sve ovo, neke prilike za koje ste mislili da ih ne možete ostvariti, ponovo dolaze do vas. Jedna osoba pokazuje prema vama veliku naklonost.

RAK

Potrudite se da što veći broj obaveza odradite u prepodnevnim satima. Ostatak dana više posvetite raščišćavanju papirologije koja dugo čeka na vas. U emotivnom segmentu – jaka potreba za stabilnijim kontaktom sa voljenom osobom.

LAV

Inicijativa i spremnost da neke stvari menjate. Lako ćete razrešiti bitne situacije iako ste smatrali da ćete morati da im posvetite mnogo vremena. I dalje je naglašena nervoza u kontaktu sa partnerom, ali će se ona lagano smirivati.

DEVICA

Vaša inicijativa je jako naglašena u prepodnevnim satima I u suštini bi ste tada I trebali najviše da “grizete” jer ćete obaviti dosta obaveza. Ostatak dana će proći u razradama već započetog. Trenutno je odnos sa partnerom prilično stabilan.

VAGA

Neki vaši predlozi ili inicijativa nailaze na odobravanje od strane saradnika. Želećete da sve završite što imate od obaveza, ali je to malo verovatno. Voljenu osobu provocirate, ali bez namere za svađom. Jednostavno, u takvom ste raspoloženju.

ŠKORPIJA

Mogu vas obradovati vesti o finansijskim prilivima. Uglavnom ćete u poslu funkcionisati korektno I bez problema. Inicijativa jedne osobe prema vama se pojačava. Sve ovo vam neizmerno prija, ali kao da čekate pravi momenat za dejstvo.

STRELAC

Možda u prvom delu dana ne, ali u ostatku radnog vremena ćete naći način da rešite neke situacije. Tenzije u odnosima sa saradnicima se smiruju. Poboljšanje odnosa u vašim bitnim relacijama, bilo da su one ljubavne, bračne ili porodične.

JARAC

Malo ste umorni od ponavljanja situacija, ali ćutite I terate sebe da ovo razrešite na pravi način. Odnosi sa kolegama vas opterećuju. Više ćete danas razmišljati o načinima da popravite odnos sa voljenom osobom. Možete doći do pravih rešenja.

VODOLIJA

Neke okolnosti se menjaju I idu vam na ruku. Lakše dolazite do rešenja za probleme koji su mučili u prethodnim danima. Dosta toga će se završiti samo od sebe. Komunikacija sa emotivnim partnerom se poboljšava. Slobodnima – značajan poziv.

RIBE

Vaši planovi se odvijaju prilično glatko I možete malo da se opustite. U kontaktu sa drugima imate mere, ali I ubedljivosti I samopouzdanja, pa nije ni čudo što možete pokrenuti zanimljive poslovne priče. Emotivni impuls postaje sve jači.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com