Astro pogled: Da pišu Deda Mrazu, šta bi odrasli poželeli

Odbrojavamo poslednje dane stare 2014. godine i već razmišljamo da li da se prepustimo osećaju da je to dan kao svaki drugi, ili da u sebi oživimo sećanje na Nove godine našeg detinjstva, kada smo se više nadali, sanjali i želeli slobodnije i bez straha da ćemo biti smešni, neuspešni, ili čak glupi. Negde postoji mehanizam da se želje mogu ostvariti, samo nikako da ga nađemo, a da postoji Deda Mraz koji ispunjava želje odraslih, šta bi mu pisali, ako ste rođeni u znaku:

.

OVNA: Dragi Deda Mraze,daj mi USPEH u svemu što radim i učini me prosto nepobedivim, nešto slično super heroju. Samim tim, sve poželjne osobe iz kraja će želeti samo mene.

BIKA: Darežljivi deko, molim te za NAPREDAK u materijalnom smislu i da imam dovoljno novca da u životu uživam. Nije u pitanju neskromnost, ali je sve lepše sa novcem.

BLIZANACA: Poštovani Deda Mraze, mada moji prijatelji potajno misle da ja verujem da ti postojiš, jer delujem detinjasto, želim samo da imam dobre IDEJE za sva polja života.

RAKA: Dobri Deda Mraze, želim srećnu i zadovoljnu PORODICU, bilo da je već imam, ili još ne, vreme je da se skrasim, da me mama prestane pitati, hoće li ikada dobiti unuke.

LAVA: Veličanstveni Deda Mraze, voleo bih da me svi poznaju i vole kao tebe, pa da sam sebi ispunim želju da uživam u POPULARNOSTI.

DEVICE: Uvaženi Deda Mraze, nadam se da ćeš naći vremena i za mene i dati mi UNAPREĐENJE na poslu, pa da te sledeće godine mogu kao čovek dočekati kod kuće.

VAGE: Dragi Deda Mraze, daj mi šta god ti želiš, jer ne znam da li da nešto tražim, ili ne. Možda mi u stvari možeš dati ODLUČNOST, pa da ubuduće ne pišem ovakva pisma.

ŠKORPIJE: Mudri Deda Mraze, daj mi da otkrijem sve što me zanima i da steknem MOĆ, jer informacija je upravo to. Ti znaš da to ostaje među nama.

STRELCA: Prijatelju moj, Deda Mraze, pošto i ja kao i ti ponekad izigravam čudotvorca i pomažem drugima, ali ne i sebi, daj mi MUDROSTI da znam kada da odustanem.

JARCA: Poštovani Deda Mraze, malo mi je smešno da ti pišem,jer od svoje pete godine nisam siguran u tvoje postojanje, daj mi SIGURNOST na poziciji i porodici i poverovaću u tebe.

VODOLIJE: E, moj Deda Mraze, kao da tebi treba još nešto da pišem, pa ti znaš sve. Želim da mi daš neku nezaboravnu AVANTURU, pa makar me svi, uključujući i tebe, smatrali ludim.

RIBA: Bajkoviti Deda Mraze, ja ne verujem ,jednostavno znam da ti postojiš. Zato mi daj puno SREĆE u svemu, mada ne znam sigurno kada će mi trebati, ali valjda ti znaš.

Horoskop uradila Tatjana Drobac (tel: 0906-202-070)Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs