Postoje ljudi kojima je jako teško da izgrade poverenje u svoje partnere. Neki misle da je to ključna stavka za uspešan emotivni odnos, ali pojedinci imaju poteškoće u tome.

Astrologija otkriva horoskopske znake koji će praviti razne smicalice kako bi proverili vernost i lojalnost svojih partnera. Mnogi kažu da tako samo traže problem, ali oni ne odustaju od svoje namere.

Evo o kojim znacima je reč:

Rak

Rakovi vole da budu zaljubljeni i obično će "skakati" iz veze u vezu jer mrze da ostanu sami. Međutim, kada je u pitanju brak, oni ne veruju svom partneru i radije će primeniti neke testove pre nego što direktno postave pitanje. Ako neko pravi lažne profile na mreži, pokušavajući da flertuje sa svojim partnerom, onda je to definitivno Rak. Oni se žarko nadaju da će njihov partner izjaviti da je zauzet.

Blizanci

Ništa u životu ne dolazi bez rizika, pa kada Blizanci predaju svoje srce nekome, vole da budu sigurni da neće biti slomljeno. Ovaj vazdušni znak pokušava da iskoristi svoju duhovitost kako bi utvrdio lojalnost pre nego što stupi u novu vezu. Blizanac je taj koji će sigurno zatražiti pomoć prijatelja da potajno kontaktira njegovog partnera na mreži i na taj način testira svoj izbor.

Škorpija

Jedan od najvećih problema sa kojim se Škorpija suočava u emotivnim odnosima je nesposobnost da veruju nekom drugom osim sebi. One pokušavaju da šalju poruke sa drugog broja svom partneru, i to odmah kad počnu da se zabavljaju. Ovo je samo da bi se proverilo da li je njihova simpatija otvorena za druge veze ili se zabavljaju isključivo sa Škorpijom. Škorpija najviše na svetu ceni lojalnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.