Ove nedelje: Slobodne Vodolije obnavljaju stare veze, Ovnovi ostvaruju poslovne planove

Da li su vam naklonjene zvezde tokom ove nedelje? Šta će vam se dešavati na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu od 1. do 8. februara.

.

OVAN

Posao koji planirate moći ćete da realizujete početkom nedelje. Već duži period privlači vas odlazak u inostranstvo. Osoba rođena u znaku Raka vam može pomoći oko finansija i ugovora. Vikend je dobar za pregovore. Ako ste slobodni, imate dobru razmenu energije sa Strelcem i Vodolijom. Osoba koja vas zanima je u vezi, možda čak i u braku. Ovnovi koji su u braku imaće finansijskih poteškoća. Zdravlje - Problem sa venskom cirkulacijom.

BIK

Misli su vam usmerene na posao koji treba da radite u saradnji sa prijateljima. Imate podršku i saradnju sa Strelcem koji vam može biti od pomoći oko kontakata sa važnim osobama. Vaga je dobra za sprovođenje ideje u delo. Treba da prihvatite udvaranje jedne Vodolije. Možda i ostvarite zajednički posao. Oni koji su u braku bilo bi poželjno da odvoje bar jedan dan u nedelji za uživanje. Zdravlje - Obratiti pažnju na grlo i infekcije.

BLIZANCI

Dobra perspektiva tokom nedelje ali sve morate sami da radite. Okrenite se saradnji sa Ovnom ili Rakom. Mada vas jedna Vaga veoma poštuje. Slobodni imaju susret sa uspešnom osobom iz sfere umetnosti. Blizanac u braku mora da povede računa o komunikaciji sa partnerom. Zdravlje - Dobro ste, jedino obratite pažnju na ishranu.

RAK

Kada je posao u pitanju, vi uvek planirate, pa ćete i ove nedelje imati plan gde da idete, šta da radite. Pokušajte i druge da uposlite, da i oni imaju neku obavezu i zadatak. Od utorka je moguća saradnja sa osobom u znaku Lava, od četvrtka sa Strelcem. Oni koji su u braku mogu biti u napetim odnosima. Ali isto tako moraju pronaći način za bolji odnos. Pokušajte petkom da rešavate bračne probleme. Slobodni Rakovi mogu imati susret u četvrtak i petak sa Vodolijom ili Devicom. Zdravlje - Emotivna nestabilnost.

LAV

Bićete pretrpani poslom. Morate da napravite balans. Jedan Ovan vam želi dobro i verovatno će ponuditi saradnju. Možete očekivati dobar glas, dobru zaradu. Previše ste preopterećeni situacijom u vezi. Nesigurnost vas razbija. To je period koji će uskoro biti za vama, pa vam sledi povaratk parneru. Morate da pokažete više emocija voljenoj osobi. Slobodni moraju da se preispitaju. Večito morališete ili tražite neku idealnu vezu. Velika želja za promenom vas može odvesti u preteranu analizu i samim tim samoću. Prihvatite udvaranje jednog Bika. Zdravlje – Moguće alergije.

DEVICA

Želite da predahnete, ali teško da će se to desiti. Oni koji rade kod privatnog preduzetnika, imaju napornu nedelju. Stalno su pod pritiskom. Ideju da radite samostalno, trebalo bi što pre da ostvarite. Saradnja sa Rakom, Ovnom, Lavom ima dobru finansijsku perspektivu. Ako ste u vezi, ubedite parneta da otputujete. Slobodne Device mogu sresti zanimljivu osobu u društvu prijatelja ili na radnom mestu. Zdravlje - Problem sa levom stranom tela, slabi nervi.

VAGA

Možda se bavite medijima. Imate dobre aspekte i uporni ste kada je pokretanje novih poslova aktuelno. Imaćete poslovni susret sa osobama u znaku Jarca. Iako imate partnera postoje izgledi za tajnu vezu. Teško vam je da se odlučite. Jedna Devica ili Vodolija vas privlače. Slobodne Vage moraju da razjasne vezu sa Škorpijom. Zdravlje – Muče vas pluća.

ŠKORPIJA

Imate jaku energiju koja će vam pomoći da izdržite saradnju sa Ovnom, Devicom ili Vodolijom. Očekuju vas poslovni put i komunikacija sa Vagom. Budite oprezni u saobraćaju, mogući su kvarovi na vozilu. Lepa nedelja za sve slobodne, ali i one koji su otvoreni za nove ljubavi. Možda ćete dobiti poziv od stare ljubavi. Oni koji su u braku ili vezi imaju bolju saradnju sa voljenom osobom jer su im i finansije bolje. Zdravlje – Popravlja vam se raspoloženje. Bolji rezultati krvnog pritiska.

STRELAC

Ponedeljak može da vam bude stresan, ali tokom sedmice imaćete bolju energiju. Jedan Blizanac će vam pomoći oko realizacije plana. Sa rodbinom ove nedelje ne sarađujte. Novac će vam biti potreban, budite oprezni kako postupate sa njim. Imate jake emocije za svoje ukućane, posebno za partnera. Slobodnima se može udvarati Ovan, ili Rak koji je uvek zanesen ljubavlju. Zdravlje - Nervna napetost. Povišen krvni pritisak.

JARAC

Imate snage i šarma da završite sve što naumite. Verovatno ćete jedan deo svog posla da prebacite u inostranstvo. Petak je dobar za put, subota za novac. Verovatno ste već duži period opsednuti finansijskom situacijom. Sve možete da popravite ako imate strpljenje. Imate novca, to vam nije problem. Pred slobodnim Jarčevima je vreme odluke, preipitivanja - da li da uđu u vezu ili ne? Jedan Lav vam zadaje muke. Očekuje vas velika strast i dobar provod. Jarac u braku ima divnu nedelju. Porodica je na okupu, I svi su srećni. Dosta ste dobrog zdravlja.

VODOLIJA

Lepa nedelja za ostvarenje kreativnih ideja. Imate šanse da uradite nešto za šta drugi nisu sposobni. Dobri dani za novac su utorak, petak i subota. Na emotivnom planu niste preterali u ljubomori. Imate razloga da je osećate. Partner se ponaša egoistično. Slobodni imaju šanse da obnove stare veze. Odnos sa Ovnom se popravlja. Zdravlje popravite fizičkim vežbama.

RIBE

Velika promena vam predstoji već od utorka. Promena posla, gde će vam Rak i Blizanac biti od koristi. Možete imati poslovne partnere iz inostranstva koji dolaze iz zemalja regiona. U utorak vas očekuje važan susret sa jednim Bikom. U petak razgovor sa inostranim partnerom. Preko rodbine možete upoznati zanimljivu osobu. Simpatije prema Vodoliji, Raku ili Biku. Oni koji su u braku mogu imati problema sa finansijama ili sa rodbinom. Zdravlje - Problemi sa venama.

Autor: Darka Cvetković