Šta nam donosi mlad Mesec u najoptimističnijem znaku

Ove godine, znak Strelca će početi 23. novembra, sa mladim Mesecom u egzaktnoj konjukciji sa Suncem, pridružiće se Veneri koja već boravi tamo, a 29. novembra će i Merkur upotpuniti ovu zajedničku dobru energiju planeta. Strelac je znak koji najviše od svih ima veze sa nadom i verom, dalekim putovanjima, moralom, kosmičkom pravdom. Pa ako verujete i to snažno, bićete iznenađeni kako i koliko će se neke vaše želje konačno ostvariti. Pošto sve ove planete imaju podršku Jupitera iz Lava, na nama je da nađemo svoju podršku i da zaplovimo hrabro ka ostvarenju svojih želja, a na koja polja života treba da se usmerimo, ako smo rođeni u znaku :

.

OVNA: Odlično vreme za studente, postdiplomce, i naučne radnike. Ako želite da putujete u inostranstvo, imaćete podršku dragih ljudi i prijatelja. Moguće je i ako imate jedan brak iza sebe, da sada upoznate novu ljubav sa kojom možete ostati.
BIKA: Nepravda koja vam se desila, može lako da bude ispravljena baš sada. Možete dobiti nasledstvo, ili se dogovoriti oko njegove podele. Imaćete sreće u poslovima sa osiguranjem, ili će vas partner iznenaditi većom zaradom od očekivane.
BLIZANACA: E, sad je stvarno vaših pet minuta za venčanje ili zajednički život. Nemojte odlagati, teško ćete naći bolje vreme od ovoga. Potpišite ugovor koji vam na poslu bude ponuđen, ne plašite se da nije koristan za vas.
RAKA: Ako spadate u one koji su beznadežno tražili posao već godinama, sada će vam se sreća osmehnuti i naći ćete posao, baš kada već želite da odustanete.Imaćete i sreće i u tome da se zdravstveno stvarno osećate bolje.
LAVA: Ili ćete se tako zaljubiti kao nikada do sada, ili ćete stvoriti neko umetničko delo kojim ćete sve zadiviti. Oni koji žele dete, mogu dobiti dete, ili doživeti nešto vrlo prijatno i lepo sa decom, neki nesvakidašnji uspeh.
DEVICE: Može se desiti da vam se ostvari ako dugo planirate da kupite, renovirate kuću, ili stan, ili da vam roditelji pomognu oko vašeg prostora za život. Osećaćete sreću u domu i porodici, ako ste i imali trzavica, sada ćete se izmiriti.
VAGE: Sreća kroz umni rad, uspeh u radu povezanom sa komunikacijama, ili putovanjima. Moguće je i da promenite posao, tako da vam ovaj novi posao donosi veću dinamiku i lepši osećaj, jer vam daje veću slobodu.
ŠKORPIJE: Novac ćete dobiti iznenada i to će biti više od onog što ste očekivali. Moguć je i poklon veće vrednosti. Možete slobodno uplatiti loto, ili bingo, vi imate najviše šansi da osvojite premiju.
STRELCA: Sve što započnete može biti jako korisno po vas. Ne traćite vreme, smatrajte ovo znakom sa neba, da radite sve i svašta i da konačno ostvarite sve ono što ste vi odlagali, ili vam je izmicalo zbog okolnosti.
JARCA: Neki neprijatelji mogu postati prijatelji, na vaše iznenađenje, samo ako im pružite šansu. Biće odlično ako saznate neku tajnu, ili dođete do raspleta nekog problema, baš onako kako ste želeli, a niste se nadali.
VODOLIJE: Ono što najviše želite i ono što vam najviše znači, sada možete ostvariti čak i ako izgleda potpuno neverovatno. Trenutak u kome treba stvarno da usmerite svoje želje u načine da postanu relnost.
RIBA: Sreća sa šefom, uopšte sa osobama na visokim položajima i od ugleda. Možete imati odličnu podršku koja vam je stvarno potrebna za ostvarenje svojih ambicija na poslu, jer ovakvu naklonost nećete skoro imati.

Horoskop uradila Tatjana Drobac (tel: 0906-202-070)Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs