Astro

PO PROFILNOJ FOTOGRAFIJI PREPOZNAJTE KOJI JE ZNAK U HOROSKOPU: Jarac stavlja staru sliku, Strelac putovanje, a Ribe se kriju

Prepoznavanje nečijeg podznaka (ascendenta) preko fotografije koju osoba izabere funkcioniše kada je to glavna fotka ili smo prvo nju izabrali, jer je taj izbor proizvod spontanosti.

18.09.2021. - 20:00h
Fotografija otkriva mnogo toga
Fotografija otkriva mnogo togafoto: WAYHOME studio/Shutterstock

Ako je podznak:

Ovan

Na profilnoj fotografiji osoba nosi crvene detalje ili nešto vežba. Ukoliko izabere samo portret, biće prepoznatljiva po crvenoj kosi ili upadljivo kratkoj frizuri ukoliko se radi o ženi, a ako je muškarac predstaviće se u vojničkom stilu.

Bik

Bira zelenu boju i fotografije koje su nastale negde u prirodi. Dominira cveće, a aktuelne su i fotke nastale na gozbi i veselju. Ističe usne i vrat. Lep primer ovoga je osoba s podznakom u Biku na čijoj se profilnoj slici, pored njegovog lika, vidi i skulptura bika.

Blizanci

Na profilnoj fotografiji se pored lica vide i ruke (šake). Prikazaće sebe kako čita, telefonira, vozi...

Blizanac se slika sa telefonom, Rak na plaži, Lav na utakmici ili ocem!

Rak

Za profilnu fotografiju bira neku gde se nalazi pored vode, na bazenu, u gužvi, u krugu porodice, s majkom, ženom, psom... Ako se radi o ženskom horoskopu, naglasak može biti na dekolteu i grudima.