Astro

Ovnovi - dan pred vama biće plodonosan; Lavovi - sami ste krivi što ste odložili obaveze za poslednji trenutak; Vage - ne kukajte!

Ovog petka možda ne bi bilo loše da se pridržavate nekih korisnih astro saveta kako biste lakše preprodili dan...

30.07.2021. - 06:30h
žena
foto: Dean Drobot/Shutterstock

OVAN

Dan pred vama je plodonosan. Neke okolnosti su se promenile, situacija se ubrzala i verovatno je da danas nećete moći da „danete dušom“. Ipak, bićete više nego zadovoljni rezultatima. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra.

BIK

Priliv pozitivne energije će biti prisutan i ovo vreme iskoristite da privedete kraju sve ono što vas je u prehodnom periodu kočilo i blokiralo od obaveza. Voljena osoba će biti iznenađena nekim vašim postupcima. Pokazujete veliku strast.

BLIZANCI

Uhvatila vas je nestrpljivost. Imate osećaj da se neke situacije u poslovnom segmentu nikada neće pokrenuti. Izgurajte još ovaj dan, pa makar i na mišiće. Više se posvetite odnosu sa voljenom osobom, jer zajedničko vreme može biti izuzetno.

RAK

Velika gužva i presija, ali to vam daje snagu da zapnete još više. Dobro ćete se snaći u nekim zapetljanim situacijama i biti ponosni na sebe kako ste isplivali iz problema. Emotivno vrlo intenzivan dan. Mogućnost početka novog odnosa, zasnovanog na strastima.