Astro

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi ispijaju “čašu meda s čašom žuči”, Device “pumpaju” emotivne probleme, Bikovi se prepuštaju provodu

Da li nova sedmica donosi radost i uživanje ili ćemo morati da se pozabavimo problemima koje smo gurali pod tepih zavisi od našeg horoskopskog znaka. Zato, proverite, kakva je vaša astro prognoza.

25.07.2021. - 11:24h
Na klackalici
Na klackalicifoto: Printscreen/PrvaTV

OVAN

Hrana

Nervoza utiče na rad stomaka I creva, pa je potrebno okrenuti se laganoj hrani, manjim obrocima I namirnicama koje ne usporavaju varenje. Biljna vlakna – salate od svežeg povrća, grilovano povrće, manje količine mesa, tvrdi sirevi, voće.

Ljubav

Sunce I Merkur u znaku Lava daju vam polet kada su u pitanju uživanje, zabava I ljubav. Do četvrtka će šanse slobodnim Ovnovima da se dobro provedu I zatalasaju svoje ljubavno polje biti velike, a već nakon toga krećemo u fazu opadanja I blage blokiranosti. Moraćete da se okrenete svojim obavezama, a sve vezano za ljubav će makar na neko vreme otići u drugi plan. Zauzeti Ovnovi imaće red lepih trenutaka sa partnerom, a tri reda onoga što se mora. Primat će ipak uzeti dosadna svakodnevica. Ukoliko ste nešto šarali I mutili u prethodnom periodu, verovatno vam neće biti dosadno – nerviraćete se.

Posao

Nervoza početkom nedelje, pa popuštanje I smirivanje… pa onda opet turbulencija. Ova vam je nedelja kao koktel, umešan I od sastojaka koji vam prijaju ali I od onih koje biste najradije izbacili. Komunikacija će klackati sa saradnicima, a sa šefovima posebno. Nemojte baš na tom početku nedelje mnogo da dramite ili da shvatate stvari previše lično. Ako vas kritikuju, prihvatite da je moguće da ste pogrešili nešto, ne busajte se odmah u grudi I ne pripremajte za raspravu. Posvetite se svojim obavezama.

Novac

Trošak u prvom delu nedelje, posle je situacija već mirnija.

Zdravlje

Ulazite u period kada je potrebno odgovornije se postaviti prema sebi I navikama. Nervoza stomaka.

BIK

Hrana

U prvom delu nedelje naglašen je vaš hedonizam I želja za uživanjima – gledajte samo da ne preterate (a to je itekako moguće). U drugom delu sedmice ulazite u mirniju po pitanju ishrane fazu I uglavnom će se vaša ishrana bazirati na žitaricama, povrću, meso ćete konzumirati umereno.

Ljubav

Slobodni Bikovi su u vazi koja će potrajati još neko leeeeepo vreme u kojoj mogu da više uživaju I u izlascima I u provodu, ali I u zanimljivim dešavanjima sa suprotnim polom. Vaša vladarka Venera je već u tranzitu kroz polje ljubavi, a u drugom delu nedelje pridružuje joj se I Mars – biće tu prostora I da se vi aktivirate, ali I da se udvarači probude I pokrenu. Što se zauzetih tiče, vi ćete jednog dana odlično drugog dana nikako. Čas ste u fazi razumevanja a čas oboje pumpate tenziju jedno drugom. Moguće je čak da će vam I drugi unositi nervozu pa pokušajte da ne dozvolite da druge osobe utiču na vaš odnos.

Posao

Sam početak nedelje istrošiće jedan lep deo vaših fizičkih, a pogotovo mentalnih snaga. Razlog može biti problematična komunikacija sa saradnicima I klijentima, ali to mogu biti I potpuno nerazumni zahtevi od strane onih koji su vam nadređeni. Vi obavite svoj posao I ne uplićite se u dramske predstave drugih. Generalno gledano – pogotovo sa šefovima ovih dana nećete znati na čemu ste jer će u jednom trenutku biti korektni I spremni na dogovor a već u drugom će izmišljati toplu vodu I držati naporne monologe.

Novac

I vaš znak u prvom delu nedelje očekuju veći troškovi.

Zdravlje

Fizički ste ok, samo malo povedite računa o ishrani. Za mentalno zdravlje – šetajte, opuštajte se.

BLIZANCI

Hrana

Neka jutarnji obrok bude najobilniji, raznovrstan – da bi vam dao energiju I da biste se osećali dobro. Ne preskačite doručak, ali zato slobodno preskočite večeru ili uzmite nešto izuzetno lagano – neko voće ili salatu. Pogotovo početkom nedelje možete imati tegoba sa stomakom.

Ljubav

Pošto vaš vladar Merkur prelazi u Lava u ovoj nedelji – sem ponedeljka i utorka – svi ostali dani su obojeni vašom dobrom energijom i željom da se « razmašete » na svaki mogući način, pa i u emotivnom smislu. Zato će slobodni imati priliku i za nova poznanstva i za mnogo zanimljivih susreta, komunikacije i flertovanja. Što se tiče Blizanaca koji su zauzeti – odnos sa partnerom je konstantno u usponima i padovima. Ukoliko imate nekih problema u porodičnom domu, sa decom ili roditeljima – oni se mogu intenzivirati. Isto tako – ukoliko se spremate na put ili sređujete stan – sukobljavaćete se svaki čas.

Posao

Pa, prilično zahtevna poslovna nedelja je pred vama. Ono što je dobro jeste da ćete imati dovoljno snage I energije da se sa situacijama borite, a ono što nije dobro – komunikacija, druge osobe I sve ono što ste u proteklom periodu propustili da uradite I završite – odjednom će doći na dnevni red, tražeći vašu punu pažnju I angažovanje. Obratite pažnju na odnos sa saradnicima I posebno šefovima – središnji deo nedelje je prilično zahtevan u tom smislu. Potrudite se da u komunikaciji budete razumni I bez nervoze.

Novac

Neplaniran trošak za kuću ili ukućane u prvoj polovini nedelje.

Zdravlje

Osetljiv stomak.

RAK

Hrana

Ove nedelje, umerenost u ishrani je ključ za vaše dobro funkcionisanje I to da se osećate baš kako treba. Smanjene količine mesa I slatkiša, a pojačati povrće, voće. Od mlečnih proizvoda – zreli sirevi, kefir. Oko vikenda očekujte češće “napade gladi”.

Ljubav

Nerešena pitanja, sve ono što ste nagurali pod tepih, ponovljene situacije I problemi – sve će to doći na red u vašim partnerskim odnosima. Ukoliko želite da sačuvate, stabilizujete I popravite odnos u kojem ste – zaista je neophodno da se neke stvari menjaju. Astrološki gledano – vi trpite pritisak u partnerstvu. Shodno tome – na vama je da vidite šta ćete da uradite sa tim I na koji način. Slobodni Rakovi – vaše polje komunikacije, pokreta, okoline I dešavanja – već je obojeno tranzitom Venere, a u ovoj nedelji pridružuje joj se I Mars. Vreme je da se pokrenete, ali I da dozvolite drugima da “dopru” do vas.

Posao

Teško ćete trpeti pametovanja I uplitanja drugih osoba u vaš način rada I vaš posao – a toga će u ovoj nedelji biti. Svi znaju najbolje I prosipaju vam pamet I savete, a vi sami vidite da njihovi predlozi ne funkcionišu za vas. Moguća je pojačana nervoza I grčevitost kod vas – kao da pokušavate da uhvatite vreme, da stignete šanse koje su na izmaku, da uradite sada ono što ste trebali ranije. Generalno gledano – Rakovi će se ubrzati u pokušajima da što pre obave ono što imaju I pokrenu poslovni segment.

Novac

Talas boljih šansi, ali on neće trajati večno. Kontrolišite troškove, ne rasipajte se na sto strana !

Zdravlje

Krećite se, šetajte. U saobraćaju budite nešto oprezniji, kao I kod sportskih aktivnosti.