Astro

Kakva sreda je pred nama: Raka izjeda nervoza, pred Škorpijama je nova poslovna ponuda, Vodolije očekuje zanimljivo poznanstvo!

Zvezde su danas nekima dobro naklonjene, dok je pred drugima veliki izazov. Šta su za vaš horoskopski znak one danas pripremile?

23.06.2021. - 06:30h
Srećan par
Srećan parfoto: Ivanko80/Shutterstock

OVAN

Malo nervoze, čisto da vas ubrza i da učini da ne dremate na poslu....Kada se prođu prepodnevne „nepogode“, ostatak dana je izuzetno dobar. Jedna osoba iz prošlosti vas može u potpunosti iznenaditi svojim pojavljivanjem ili inicijativom.

BIK

Morate da požurite da biste realizovali planove. Okolnosti vam ne idu na ruku, jer je obaveza više nego inače, a ni sa kolegama nemate potpuno razumevanje i sklad. U odnosu sa voljenom osobom – vreme je da konačno prevaziđete trzavice u komunikaciji.

BLIZANCI

Velika energija i usmerenost, želja da što pre pokrenete nešto što je u prethodnom periodu bilo u zastoju. Pojedine kolege vas umaraju jednim te istim pričama. Jake emocije i strast – bilo bi dobro da sa voljenom osobom pokrenete lepe zajedničke momente.

RAK

Neke situacije se razvlače i već počinjete da se nervirate što se ne pokreću u pravcu koji očekujete. Nervoza stoji i u kontaktu sa nadređenima. Biće potrebno mnogo usaglašavanja da biste uspeli da se po nekim planovima uskladite sa voljenom osobom.