Astro

Nedelja: Rakovi su kao energetska bomba, Vage su svađalice, Device sklone osamljivanju i samo ih partner može izvući iz kuće

Nedelja je uvek poseban dana. Šta se dešava sa vašim znakom. kakav mu je današnji astro status, otkrijete!

20.06.2021. - 06:30h
Dobar je i ovaj dan
Dobar je i ovaj danfoto: Flamingo Images/Shutterstock

OVAN

Danas je moguća velika impulsivnost, ishitrenost, preteranost u reakcijama. Potrudite se da vaše emotivne, ali i relacije sa drugim ljudima ne trpe zbog toga. Bilo bi najbolje da višak energije koji je danas prisutan potrošite kroz aktivnosti, izlazak.

BIK

Velike mogućnosti za zabavan dan su pred vama. Odnosi sa suprotnim polom su više nego dobri i potrudite se da budete aktivni, jer ćete na taj način izvući najbolje iz ovog dana. Nesigurnost po nekim pitanjima vezanim za voljenu osobu ostavite za neko drugo vreme.

BLIZANCI

Ovaj dan svakako iskoristite za provod, druženje sa prijateljima, boravak u prirodi i kontakt sa voljenom osobom. Moguće je da će vam se neki planovi i dogovori preplitati, pa se potrudite da se organizujete bolje da biste stigli sve da ispoštujete, ali i da se dobro provedete.

RAK

Sve možete i ništa vam nije teško. Bilo bi dobro samo da ovu energiju trošite, da ne dozvolite da se kumulira i čini vas nervoznim, jer bi se onda mogla odraziti na vaše ukućane i osobe koje su vam bliske. Ne kvarite neke momente svojim ispadima.